Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reduceri de pana la 56% in oferta Trenurile Zapezii 2016
8:41:53 AM
Calatorii vor beneficia de reduceri de la 25 la 56 la suta la trenurile care au ca destinatie/plecare sau tranziteaza statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (pentru statiunile Straja si Parang) si Piatra Neamt, in cadrul ofertei CFR "Trenurile Zapezii" 2016.


Germania: Un barbat a murit dupa ce a aruncat in aer un tonomat de prezervative
8:31:17 AM
Un barbat a murit de Craciun in Germania dupa ce a fost lovit la cap de o bucata de metal desprinsa dintr-un aparat de distribuit prezervative pe care a incercat sa il arunce in aer, a anuntat luni politia germana, citata de Reuters.


Piata Rosie din Moscova va fi inchisa pentru prima oara publicului, de Revelion, pe fondul temerilor legate de atentate
8:20:06 AM
Emblematica Piata Rosie din Moscova, loc traditional de petrecere a Revelionului, va fi pentru prima oara inchisa publicului in acest an, au anuntat luni oficiali din primaria orasului, pe fondul temerilor legate de atentate in capitala rusa, scrie AFP.


11 masuri din anul 2015 cu efecte asupra micilor afaceri ale antreprenorilor romani
8:15:00 AM
?Modificarile de taxe si noile linii de finantare europene se numara printre principalele masuri aparute in anul 2015, cu efect asupra afacerilor mici si mijlocii din Romania. StartupCafe.ro a facut o lista de 11 evenimente de business pentrecute in anul 2015, relevante pentru antreprenorii romani din zona IMM. Lista ramane deschisa si va invitam sa o completati prin comentarii la finalul articolului.


Cele mai bune orase din lume pentru a lansa o afacere
8:07:00 AM
Revista americana Forbes a publicat recent un top 10 al celor mai bune orase din lume pentru a lansa un startup. Printre criteriile care au stat la baza realizarii clasamentului se numara: accesul la finantare, taxele mici pentru firmele aflate la inceput de drum sau nivelul de dezvoltare al unor infrastructuri, precum cea a internetului. Surprinzator este ca in clasament nu apar locuri precum Silicon Valley, Tel Aviv sau Berlin – cunoscute pentru numarul mare de startup-uri IT, dar apare capitala Bulgariei.


Cei doi pompieri implicati in dosarul Colectiv raman in arest preventiv
8:00:30 AM
Judecatorii de la Curtea Militara de Apel Bucuresti au decis luni mentinerea arestarii preventive pentru George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti acuzati ca au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI, scrie Agerpres.


FOTOREPORTAJ Cea mai izolata scoala din judetul Harghita: dascalii si elevii fac zilnic zece kilometri pe jos cand ploua si ninge
7:50:00 AM
Scoala Primara Filpea din judetul Harghita este una dintre singurele scoli izolate din judet, iar cadrele didactice parcurg zece kilometri pe jos pentru a ajunge la copii cand vremea e urata si masinile nu faca fata. Drumul este foarte greu accesibil, iar ursii, lupii si cainii ciobanilor sunt o amenintare atat pentru elevi, cat si pentru profesori. Primavara, toamna si iarna, microbuzul scolar nu poate parcurge traseul, iar dorinta de a invata se transforma intr-o lupta zilnica cu noroiul si cu animalele salbatice.


Marian Dragulescu, nemultumit ca Guvernul a suplimentat doar premiile handbalistelor - Protestul gimnastului este sustinut de Corina Caprioriu, Andreea Chitu, Larisa Iordache, Tiberiu Dolniceanu si Ana Maria Branza
7:46:00 AM
Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat, luni, ca i se pare corecta atitudinea gimnastului Marian Dragulescu cu privire la premierea echipei nationale de handbal feminin. Dragulescu a spus ca va protesta in fata Guvernului (pentru ca si ceilalti sportivi sa primeasca mai multi bani pentru rezultatele lor), acesta fiind sustinut si de alti castigatori de medalii in 2015, cum ar fi Corina Caprioriu, Andreea Chitu, Larisa Iordache, Tiberiu Dolniceanu si Ana Maria Branza.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply