Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liga 1: Petre Grigoras, noul antrenor al celor de la ASA Targu Mures
9:35:51 AM
Petre Grigoras este inlocuitorul lui Cristiano Bergodi pe banca tehnica a celor de la ASA Targu Mures, informeaza site-ul oficial al gruparii din Liga 1.


Trei fosti sefi ai Operei Bucuresti si zece administratori de firme, trimisi in judecata de DNA. Directorul economic ar fi pretins drept mita bani si o barca de mare viteza
9:23:51 AM
DNA a trimis in judecata trei fosti directori din cadrul Operei Nationale si zece administratori de firme, procurorii acuzand infractiuni de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu.  Potrivit DNA, prejudiciul adus Operei Nationale Bucuresti este de peste 3,3 milioane lei. Cornel Iustina ar fi cerut si primit o barca de mare viteza luata in leasing si peste 120.000 de lei.


Cetatean iordanian, declarat indezirabil in Romania pentru recrutare si propaganda in favoarea ISIS
9:17:00 AM
Un cetatean iordanian a fost declarat indezirabil in Romania, pentru 15 ani, de Curtea de Apel Bucuresti, la cererea parchetului de pe langa aceasta instanta, din ratiuni de securitate nationala, informeaza Mediafax.


Informatii contradictorii despre un accident la tir al vicepremierului rus Dmitri Rogozin
9:10:00 AM
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, care coordoneaza industria militara a Rusiei in guvernul condus de premierul Dmitri Medvedev, s-a accidentat la picior in circumstante controversate, relateaza agentiile de presa ruse Interfax si RIA Novosti, citate de Agerpres.


Doi raniti intr-un incendiu dintr-o localitate galateana dupa ce un barbat ar fi vrut sa-si alimenteze drujba cu benzina langa soba cu lemne
8:55:50 AM
Un barbat de 40 de ani si mama sa, in varsta de 70 de ani, din localitatea galateana Odaia Manolache au ajuns la spital, marti, dupa ce in locuinta lor a izbucnit un incendiu, focul pornind cel mai probabil din cauza ca barbatul a vrut sa isi alimenteze drujba cu combustibil langa soba cu lemne, transmite Mediafax.


Ochelarii Google revin in actualitate - Au aparut poze si detalii tehnice despre a doua generatie
8:50:00 AM
Google anunta in ianuarie ca renunta la vanzarea ochelarilor inteligenti Glass, insa promitea ca proiectul nu este mort. Acum vine prima dovada in acest sens, pe ste-ul autoritatii americane Federal Communications Commission aparand primele fotografii si primele detalii tehnice despre viitoarea generatie a ochelarilor computerizati. Vor avea un procesor mai puternic, o autonomie mai mare a bateriei si vor putea fi pliati. Nu se stie cand vor ajunge in piata, insa noii ochelari vor fi ganditi pentru clientii companii. Prima generatie Glass se gasea si la magazine online romanesti, preturile fiind insa de 7.000 lei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply