Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Un preot filipinez a fost suspendat dupa ce a tinut slujba de pe un hoverboard
5:43:48 AM
?Un preot din Filipine a fost suspendat de superiorii sai dupa ce a tinut slujba din Ajunul Craciunului miscandu-se rapid prin biserica pe o placa electrica hoverboard. Multi au laudat ideea, insa mai-marii bisericii catolice au decis sa-l suspende provizoriu, considerand ca preotul a aratat lipsa de respect fata de menirea sa, scrie BBC. Multi au laudat insa ideea preotului care astfel si-a atras de partea sa si publicul tanar.


?VIDEO Anul senzational al lui Novak Djokovic in imagini - Sarbul, cu o clasa peste adversari
5:32:00 AM
Novak Djokovic a fost in 2015 cu o clasa peste multi dintre adversarii sai, sarbul castigand, printre altele, trei turnee de Grand Slam (Australian Open, Wimbledon si US Open), in timp ce la Roland Garros a pierdut in finala. Intra in material pentru a vedea un video dedicat performantelor lui Nole din 2015. 


Politia turca a arestat doi presupusi membri ai Statului Islamic acuzati ca pregateau un atentat la Ankara de Anul Nou
5:28:00 AM
Politia turca a arestat, la Ankara, doi presupusi membri ai gruparii Statul Islamic acuzati ca ar fi pregatit un atentat sinucigas pentru Anul Nou, a declarat miercuri un responsabil turc, sub acoperirea anonimatului, pentru AFP. "Ii suspectam de afiliere la Statul Islamic si de faptul ca pregateau un atentat in capitala de Anul Nou", a afirmat responsabilul turc.


Curtea Constitutionala discuta pe 20 ianuarie sesizarea Guvernului privind pensiile speciale pentru alesii locali
5:15:59 AM
Curtea Constitutionala urmeaza sa ia in discutie pe data de 20 ianuarie sesizarea Guvernului privind pensiile speciale pentru alesii locali, anunta Agerpres, citand oficiali ai institutiei. Pe 26 decembrie, Guvernul a sesizat CCR in legatura cu unele aspecte ale Legii referitoare la pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene (Legea de modificare si completare a Legii nr.393/2004 privind Statutul alesilor locali).


Obiceiul cel mai des intalnit care duce la deteriorarea memoriei
5:14:02 AM
Memoria si functiile cognitive sunt afectate de acest obicei, din ce in ce mai des intalnit: mesele la orele tarzii. Mancatul la orele tarzii din noapte este asociat cu probleme metabolice care afecteaza si abilitatile noastre cognitive.


UNPR Suceava participa pe liste separate la alegerile din 2016
5:12:00 AM
Conducerea UNPR Suceava a adoptat o rezolutie privind participarea pe liste separate la alegerile locale din 2016, decizia fiind transmisa conducerii nationale a partidului, informeaza Mediafax.


Michel Platini ar putea fi din nou anchetat de FIFA - A participat la un eveniment in Dubai, desi avea interdictie
5:09:00 AM
Francezul Michel Platini, suspendat pentru opt ani din orice activitate legata de fotbal, ar putea fi anchetat din nou de Comisia de Etica a FIFA, dupa ce a asistat la o ceremonie si la o conferinta in Dubai, in ciuda interdictiei, informeaza cotidianul L'Equipe.


Noul Cod de Procedura Fiscala: Bancile trebuie sa raporteze zilnic Fiscului, de la 1 ianuarie, lista celor care isi deschid sau inchid un cont bancar
4:51:00 AM
Bancile vor fi obligate, incepand cu data de 1 ianuarie, sa raporteze zilnic Agentiei Nationale de Administrare Fiscala lista persoanelor care isi deschid sau inchid un cont bancar, de orice fel, inchiriaza sau renunta la o cutie de valori. Schimbarea este prevazuta in noul Cod de Procedura Fiscala, care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016, aminteste Realitatea Tv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply