Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Doua luni de la incendiul din clubul Colectiv: Un eveniment de comemorare a victimelor este programat miercuri seara in fata clubului
8:22:06 AM
Un eveniment de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv este programat miercuri seara, la ora 19:00, in fata clubului, in ziua in care se implinesc doua luni de la tragedie, anunta Agerpres. Bilantul mortilor în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 63 de persoane, la doua luni de la tragedie, iar 23 de raniti sunt in continuare internati in spitale din tara si din strainatate.


Cum va fi vremea in noaptea de Revelion si in prima zi a noului an
8:15:00 AM
Vremea va fi predominant frumoasa, dar rece. Ziua, cerul va fi variabil in est si in sud-est si senin in restul zonelor, iar vantul va avea usoare intensificari in Dobrogea si estul Munteniei, informeaza Mediafax.


Therme Bucuresti: 365 zile pe an/ 7 zile pe saptamana / 17 ore pe zi
8:06:00 AM
Therme Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment cu apa termala din Europa, construit vreodata greenfield, le va oferi tuturor vizitatorilor, indiferent de varsta sau de preocupari, ocazia de a petrece in fiecare zi din an o zi sau cateva ore de vacanta.
  • Din 14 ianuarie 2016, un paradis tropical situat la doar 10 minute de Capitala isi va deschide portile pentru public.


Mihai Tanjala, fost deputat PDSR si fondator al serviciului secret Doi si-un sfert, va fi extradat in Romania din insulele Cayman
7:51:00 AM
Un tribunal din Insulele Cayman a decis ca fostul deputat PDSR Mihai Tanjala, cunoscut ca fondator al serviciului secret "Doi si-un sfert", sa fie extradat in Romania, anunta Mediafax, citand presa locala. Tanjala, care a fugit din Romania dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare si era dat in urmarire internationala prin Interpol, a fost arestat in luna octombrie in Insulele Cayman.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply