Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Aproximativ 200 de militari in rezerva protesteaza in Piata Victoriei
4:43:20 AM
Circa 200 de militari in rezerva protesteaza luni in Piata Victoriei, reclamand anularea unei ordonante de urgenta care modifica modul de calcul al pensiilor militare.


Roger Federer vs Novak Djokovic - Cine va ajunge primul la 100 de milioane de dolari castigati din tenis?
4:29:00 AM
Dincolo de duelurile de pe teren, Roger Federer si Novak Djokovic au o lupta personala si in ceea ce priveste castigurile din tenis, cei doi mari sportivi fiind la un pas de a acumula 100 de milioane de dolari.


Alunecarea de teren din Shenzen: Seful unei agentii locale s-a sinucis
4:20:33 AM
Seful unei agentii locale din orasul chinezesc Shenzen, unde o enorma alunecare de teren a inghitit zeci de persoane si de cladiri, s-a sinucis, au anuntat luni autoritatile din aceasta tara, citate de AFP.


Siria: Rar acord intre regimul de la Damasc si rebeli, 450 de combatanti si civili sunt evacuati din trei localitati
3:59:21 AM
Peste 450 de combatanti si civili, printre care si raniti, au inceput sa fie evacuati luni din trei localitati siriene, in virtutea unui rar acord intre Damasc si rebeliune, a anuntat un ONG, citat de AFP.


2015 in politica lumii. La ce sa ne asteptam in 2016?
3:44:33 AM
Sistemul relatiilor internationale a continuat in 2015 sa se scufunde in incertitudine, ineficienta si neincredere. La nivel global sau regional, politica lumii a dat semne de dezintegrare, de incapacitate de a coagula suficienta putere si vointa internationala pentru a promova solutii fezabile, credibile, acceptabile de catre partile interesate, la multiplele crize si tensiuni acumulate in diverse regiuni ale lumii. Pe scurt, sistemul pare sa nu mai functioneze. Sau cel putin nu asa cum o facea acum douazeci de ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply