Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Fostul sef al politiei Buhusi, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a primit mita 7 usi din lemn. Sentinta nu este definitiva
5:39:23 AM
Fostul sef al Politiei Buhusi Mihai Tanasa a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta, dupa ce a cerut si a primit de la un denuntator sapte usi din lemn pentru a interveni pe langa un executor judecatoresc, transmite Mediafax. Sentinta nu este definitiva.


Un imobil si masini de epoca, puse de Popescu Piedone drept garantii pentru cautiunea de 1,5 mil. lei
5:32:27 AM
Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie pentru a depune garantii in contul cautiunii de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv in care este cercetat, informeaza Agerpres.


CFR anunta ca, dupa scaderea TVA, biletele de tren se ieftinesc cu 4%
5:18:00 AM
CFR Calatori informeaza ca, din data de 1 ianuarie 2016, tarifele biletelor scad cu aproximativ 4 % ca urmare a intrarii in vigoare a prevederilor Codului Fiscal privind reducerea TVA la 20%.


?VIDEO Mancatul in fata oglinzii ne ajuta sa slabim si face mancarea mai putin apetisanta
5:14:27 AM
Montarea unei oglinzi in bucatarie sau in camera in care luam masa cel mai des ne ajuta sa mancam mai putin si sa percepem alimentele ca fiind mai putin apetisante, conform unui studiu efectuat recent de catre psihologii de la Universitatea din Florida si publicat in revista de specialitate "Journal of the Association for Consumer Research", scrie telegraph.co.uk.


Dacian Ciolos si sindromul tehnocratului
4:46:00 AM
A evalua performanta unui guvern si a unui premier dupa numai o luna si jumatate de la instalare pare, pentru orice analist onest, cam neserios. A trage concluzii ferme si a pronunta sentinte drastice, iarasi, e mult prea devreme. A nu tine seama de contextul politic complicat indica rea credinta. Guvernul si primul ministru beneficiaza inca de o perioada de gratie. Dar, cu toata bunavointa, premierul Ciolos a produs si primele dezamagiri. In comportamentul sau am vazut deja germenii unui sindrom. L-am putea numi sindromul tehnocratului. Cum se manifesta el si ce anume il genereaza?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply