Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministrul Apararii cere verificari interne in conflictul dintre minister si clubul lui Becali
9:42:05 AM
Ministrul apararii nationale, Mihnea Motoc, a cerut ca o comisie speciala sa verifice relatia din minister si clubul de fotbal FCSB, controlat de Gigi Becali, potrivit unui comunicat al institutiei. Comisia va propune si modul in care Ministerul Apararii sa valorifice marca "Steaua" si stadionul din Ghencea, recent obtinute in urma unui litigiu cu FCSB.


Comerciantii cer Guvernului un ragaz de 12 luni la autorizarea privind masurile anti-incendiu
9:41:47 AM
Comerciantii grupati in Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) cer, luni, Guvernului un ragaz de 12 luni pentru magazinele din toata tara pentru a se conforma in vederea autorizarii din punct de vedere al sigurantei anti-incediu, conform Hotararii de guvern 915/2015. Intr-un comunicat de presa, AMRCR atrage atentia ca de la 1 ianuarie 2016 o serie intreaga de magazine, de toate categoriile, se pot alege cu activitatea blocata, ca urmare a procesului greoi de autorizare la nivelul autoritatilor locale.


Polonia: Presedintele Duda a aprobat controversata reforma a Tribunalului Constitutional
9:17:00 AM
Presedintele Poloniei, Andrzej Duda (conservator), a semnat luni foarte controversata lege privind Tribunalul Constitutional, denuntata de catre opozitie ca avand drept scop sa paralizeze aceasta institutie si sa submineze separatia puterilor in stat, potrivit unui comunicat al presedintiei, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.


Linie telefonica unica non-stop pentru victimele de la Colectiv, deschisa de Ministerul Sanatatii
8:52:00 AM
O linie telefonica unica, la care victimele incendiului de la Colectiv si rudele acestora pot apela non-stop pentru a solicita sprijin privind acoperirea costurilor pentru tratament, a fost deschisa de Ministerul Sanatatii, informeaza institutia, potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply