Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Concluzii dupa 2015 si asteptari pentru 2016 de la executivi de top din industria auto: optimism generalizat si apreciere mai mare pentru munca oamenilor
7:44:38 AM
Anul 2016 se anunta bun pentru piata auto din Romania, conform catorva inalti executivi din industrie. Optimismul este generalizat, respectul pentru oameni si munca lor par sa fie mai apreciate ca oricand, iar incheierea anului 2015 pe plus arata ca revenirea vanzarilor auto pe crestere in 2014 nu a fost o chestiune de conjunctura.


Proiect de lege: Inaugurarea lucrarilor sau a constructiilor inainte de receptie, pedepsita cu inchisoarea
7:25:07 AM
Inaugurarea autostrazilor sau a altor constructii inainte de efectuarea receptiei se pedepseste cu inchisoare pana la 15 ani, daca se dovedesc un pericol pentru oameni sau bunuri, pedeapsa majorandu-se daca fapta a fost savarsita in scopuri electorale, potrivit unui proiect de lege depus de PNL, transmite Mediafax.


De ce este atat de periculos consumul de alcool in cantitati mari?
7:10:49 AM
Dintre toate lucrurile pe care le auzim despre petrecerile sarbatorilor de iarna si despre jocurile ce implica consumul de alcool, avem o veste nu foarte buna: barbatii de varsta mijlocie mor intr-un numar record din cauza alcoolului. Iata care este situatia in cateva cifre comparative: aproape 31.000 de americani au murit din cauza alcoolului in 2014, cu 40% mai multi decat in 2002.


Revelion fara focuri de artificii in toata Capitala. O singura firma a cerut aviz pentru spectacol
7:08:12 AM
O singura firma a cerut aviz pentru a organiza foc de artificii de Revelion in Capitala, acesta urmand sa poata fi admirat in zona Parcului Titan, unde va avea loc singura petrecere in aer liber in noaptea dintre ani, informeaza Mediafax.


UPDATE Barja in deriva in deriva a trecut pe langa platformele BP din campul petrolifer Valhall
6:48:00 AM
UPDATE Barja a trecut la circa doi kilometri distanta de platformele din campul petrolifer Valhall, transmite Reuters. un purtator de cuvant BP anuntase anterior ca o barja in deriva se indreapta spre instalatiile BP din campul petrolifer Valhall din Marea Nordului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply