Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Despre sfaturi neinspirate, slabiciuni europene si locuri unde afacerile infloresc
6:29:00 AM
Problema cea mai mare a antreprenorilor europeni nu este una de mentalitate si nici una legata de finantare, ci tine de faptul ca primesc prea multe sfaturi gresite, este de parere CEO-ul unuia dintre putinele startup-uri europene care a depasit valoarea de doua miliarde dolari. In Europa sunt mult mai putine startup-uri de succes decat in SUA, dar partea buna este ca lucrurile se schimba si exista deja o generatie de antreprenori cu experienta care ii pot sfatui cu succes pe cei tineri, spune Sebastian Siemiatkowski, CEO al companiei suedeza Klarna care vrea sa simplifice la maxm platile electronice.


Complexul Energetic Hunedoara intra in mod voluntar in insolventa/ Administrator judiciar ar putea fi numita firma de insolventa condusa de Remus Borza
5:45:00 AM
Consiliul de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara a decis luni seara intrarea companiei in insolventa. Cererea de insolventa voluntara a fost deja depusa in cursul zilei de marti. La Tribunalul Hunedoara exista un dosar cu 18 cereri ale creditorilor de intrare a Complexului Energetic Hunedoara in insolventa. Dosarul a fost inregistrat in aprilie, insa pana acum compania a reusit sa obtina o serie de amanari ale deciziei. Urmatorul termen e pe 7 ianuarie 2016. UPDATE Administrator judiciar ar putea fi numita EuroInsol, firma de insolventa detinuta de Remus Borza, actual administrator judiciar al Hidroelectrica, potrivit unor surse din sector.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply