Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cinci judete din vestul tarii, sub Cod galben de ceata in urmatoarele ore
3:37:00 AM
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru zonele joase din judetele Timis, Arad, Hunedoara, Bihor si sudul judetului Caras-Severin, valabila pana la ora 14,00, anunta Agerpres.


Ioan Mircea Pascu la RFI: Sarbatorile de anul acesta sunt stricate de alertele teroriste; la Strasbourg, la intrarea in magazine trebuie sa arati ca pe sub haine nu porti o centura de explozibili
3:19:00 AM
Sarbatorile de anul acesta sunt "stricate" de amenintarile teroriste, spune la RFI Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, fost ministru al Apararii. El povesteste cum sunt controlati oamenii la Strasbourg, pe strazi sau la intrarea in magazine. Eurodeputatul PSD considera insa ca oamenii trebuie sa se adapteze noii situatii.


Primaria Bucuresti vrea sa concesioneze pe 8 ani serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Valoarea estimata a contractului - 360 milioane lei
2:54:00 AM
Primaria Capitalei vrea sa delege prin licitatie unui operator privat serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimata a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Pana acum, serviciul a fost delegat firmei 3D Romania. Contractul a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale pana in iunie 2015. In aceasta perioada compania a incasat peste 400 milioane lei.


Dosarul Colectiv: Curtea Militara de Apel decide luni daca angajatii ISU George Matei si Antonina Radu raman in arest
2:53:48 AM
Curtea Militara de Apel decide luni, definitiv, daca angajatii ISU Bucuresti-Ilfov George Matei si Antonina Radu, care au facut controale in clubul Colectiv, vor fi judecati in perioada urmatoare in arest, dupa cum a decis Tribunalul Militar, scrie Mediafax.


?Acord istoric intre Coreea de Sud si Japonia in ceea ce priveste femeile de reconfortare obligate sa lucreze in bordeluri in al doilea Razboi Mondial
2:49:12 AM
Coreea de Sud si Japonia au incheiat luni un acord istoric in ceea ce priveste spinoasa chestiune a "femeilor de reconfortare", un sistem de prostitutie creat de armata nipona in cel de-al doilea Razboi Mondial, a anuntat seful diplomatiei sud-coreene, citat de AFP.


Cum ne pot ajuta minciunile sa pastram armonia in viata de cuplu
2:47:54 AM
"Ideea ca minciuna este prezenta in fiecare relatie este greu de acceptat pentru ambii parteneri, cu atat mai mult faptul ca unele minciuni ar putea sa fie chiar necesare pentru ca relatia sa prospere. Cu toate astea, in cei 40 de ani de lucru cu cuplurile, nu am gasit unul in care partenerii sa fie in totalitate sinceri unul fata de celalat," declara psiholoaga Randi Gunther.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply