Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO ARHIVA Operatiunea Zburatorii: Cum furau hotii marfa din TIR-uri in mers la mare viteza. Cascadorii de Hollywood pe Centura Bucuresti
5:40:29 AM
Zece barbati, dintre care trei membri ai clanului interlop Duduianu, sunt vizati luni de perchezitii ale Politiei, ei fiind suspectati ca au dat mai multe lovituri prin doua metode clasice de operare. Prima metoda, cea mai spectaculoasa, este furtul din tiruri aflate in mers, cei care opereaza fiind numiti de politisti "Zburatorii": TIR-ul este incetinit de o masina care ruleaza cu viteza mai mica in fata lui, iar din spate o alta masina se apropie si un hot specializat se urca pe prelata, o taie, rupe sigiliile si le arunca marfa din mers complicilor.


Atentionare meteo: Vremea se raceste brusc incepand de marti. Cat de mult vor scadea temperaturile in toata tara
5:26:44 AM
Dupa ce in ultimele zile temperaturile inregistrate au fost cu mult peste cele specifice acestei perioade, incepand de marti, un val de frig va ajunge si in Romania, vremea urmand sa se raceasca mai intai in zona de est si nord-est a tarii, dupa care in toata tara, scrie Mediafax.


Victor Grigorescu: Situatia Complexului Energetic Hunedoara este dezastruoasa si s-ar putea ajunge chiar la faliment
5:13:38 AM
Situatia financiara a Complexului Energetic Hunedoara (CEH) este dezastruoasa si s-a putea ajunge chiar la falimentul companiei, ceea ce ar genera probleme sociale enorme in Valea Jiului si ar pune in pericol siguranta sistemului energetic national, a scris luni ministrul Energiei, Victor Grigorescu, pe contul sau de Facebook, potrivit Agerpres.


Copilul teribil al comunismului secolului XX
5:10:49 AM
Karl Radek a fost una din figurile importante ale comunismului veacului trecut. S-a nascut in Lemberg, in 1885 (denumirea austriaca a Liovului actual incepand cu 1772). Locul era un creuzet etnic specific Europei de Est la sfarsitul secolului XIX, in care populatia evreiasca reprezenta aproape o treime din totalul galitian. Calatorul prin Lemberg putea auzi la acea vreme pe strazile orasului un amestec de germana, poloneza, ucraineana si idis.


Copy machine
5:05:22 AM
Peter Sunde, unul din cofondatorii PirateBay, a construit o masina care urmeaza sa falimenteze industria muzicala. Masina este de fapt un computer care copiaza ilegal un CD, dupa care sterge copia. La viteza de 100 de copii pe secunda, pierderile industriei muzicale provocate de copierea ilegala s-ar ridica la aproximativ 10 milioane de dolari zilnic (calculele apartin autorului masinii si sunt afisate pe un display LCD, eu bineinteles nu am cumparat albumul)


Comentariu The New Yorker: Poate Crispr sa evite transformarea intr-o Problema Monsanto? Video - webPR
4:47:46 AM
Este nelinistitor, dar adevarat. Cu cat o tehnologie este adoptata mai rapid de catre cercetatori, cu atat creste probabilitatea ca oamenii obisnuiti sa ramana confuzi, nelinistiti si suspiciosi din cauza acesteia. Sa luam ca exemplu o tehnica revolutionara, numita CRISPR (Clustered Regularly Interspaced Palindromic Repeats), ce le permite oamenilor de stiinta sa modifice ADN-ul plantelor si al animalelor, cu o lejeritate si o precizie care chiar si acum 10 ani parea de neconceput.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply