Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Perchezitii la organizatia 64 de comitate
10:08:00 AM
Procurorii DIICOT efectueaza perchezitii la formatiunea extremista "Miscarea de Tineret 64 de Comitate" (HVIM), transmite Digi24.


Puricele pixelat
9:59:52 AM
Acum 25 de ani, cand televizorul era stricat ziceam ca se vede cu purici. Acum, cind imaginea pe ecrane se vede prost, zicem ca e pixelata. A mai aparut insa un fenomen: tot mai multi tineri schimba canalul TV cind apare Dan Puric. In ultimele zile, pe Facebook a crescut numarul postarilor care-l iau peste picior pe Dan Puric, direct proportional cu frecventa aparitiilor mesianice ale lui Puric la TV. E doar o intimplare, un fenomen minuscul? Cred ca nu. Cred ca spune multe despre cultivarea acerba a imposturii la TV. Si mai spune multe despre prapastia tot mai mare cascata intre unele televiziuni si oameni.


Purtatorul de cuvant al premierului Ciolos ii raspunde lui Marian Dragulescu: Nu va exista nicio majorare, este regretabila atitudinea lui Dragulescu
9:59:00 AM
Purtatorul de cuvant al premierului Dacian Ciolos i-a raspuns, la DolceSport, lui Marian Dragulescu, dupa ce gimnastul a spus ca va protesta in fata Guvernului pentru ca si ceilalti sportivi romani medaliati in 2015 sa primeasca mai multi bani, precum nationala de handbal feminin a Romaniei. "Nu va exista nicio majorare, este regretabila atitudinea lui Marian Dragulescu", a spus Dan Suciu, purtatorul de cuvant al primului ministru.


Cati bani a pompat Uniunea Europeana in Romania in cei 9 ani de la aderare
9:52:00 AM
Comisia Europeana a pompat fonduri europene de circa 20 de miliarde de euro in Romania, in cei 9 ani scursi de la aderarea la UE, in conditiile capacitatii reduse a tarii de absorbtie a banilor comunitari. HotNews va prezinta situatia detaliata a absorbtiei fondurilor europene din anul 2007 pana acum.

  • Vezi in articol tabelele cu absorbtia fondurilor europene in fiecare an, din 2007 pana in prezent.


Richard Gasquet, forfait la Australian Open 2016
9:47:00 AM
Richard Gasquet (locul 9 ATP) a anuntat, marti, ca nu va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2016, informeaza L'Equipe. Competitia australiana va debuta pe 18 ianuarie 2016.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply