Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministrul Energiei: Fonduri europene in valoare de 500 milioane de lei risca sa fie dezangajate
10:13:12 AM
Ministrul energiei Victor Grigorescu a anuntat vineri intr-o conferinta de presa ca si institutia pe care o conduce se afla printre cele la care exista riscul de dezangajare a fondurilor europene. "Vorbim de fonduri in valoare de peste 500 de milioane de lei", a spus Grigorescu.


Victor Grigorescu spune ca nu exista un program de iarna pentru sistemul energetic, desi trebuia aprobat inca de la inceputul toamnei
10:07:17 AM
Ministrul energiei Victor Grigorescu a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu exista un program privind aprovizionarea cu energie pe timpul iernii. Aceasta in conditiile in care un astfel de program de iarna ar fi trebuit aprobat inca de la inceputul toamnei. O mare problema este la Complexul Energetic Hunedoara unde stocurile de carbune sunt "departe de ceea ce ar fi fost de dorit".


Ioan Oltean era ca un sef pentru Crinuta Dumitrean - referat DNA
10:03:59 AM
Deputatul Ioan Oltean era ca un sef pentru Crinuta Dumitrean, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), fapt dovedit prin rapiditatea cu care a fost rezolvata cererea de despagubire in favoarea lui Mihai Rotaru, un "protejat" al deputatului, afirma procurorii, potrivit Agerpres.


Ancheta incendiului din Colectiv: Artificiile folosite la concertul Goodbye to Gravity erau interzise in spatii inchise
9:56:00 AM
Artifiicile folosite la concertul Goodbye to Gravity din Clubul Colectiv, din 30 octombrie, erau destinate a fi folosite doar in spatiu deschis, conform instructiunilor de utilizare, sustin procurorii Parchetului instantei supreme.


Idei pentru o minivacanta de 1 decembrie reusita. Parada de Ziua Nationala si multe bucate la targurile de Craciun din tara. Proteste in Piata Universitatii la o luna dupa Colectiv.
9:56:00 AM
Minivacanta de 1 decembrie se anunta una cu multe evenimente pentru bucuresteni si nu numai. Romanii se vor bucura de patru zile de weekend in care, chiar daca se anunta ploi, ninsori si polei, pot fie sa se relaxeze, fie sa dea un tur prin oras sau provincie, mai ales ca targurile de Craciun incep sa-si deschida portile in marile orase ale tarii. Parada de Ziua Nationala va fi una spectaculoasa ca in fiecare an. In Bucuresti, 2.600 de militari romani vor participa la parada din Piata Constitutiei, chiar in fata Parlamentului Romaniei, iar daca vremea va fi buna vor fi prezente si elicopterele si avioanele Armatei. La o luna de la Colectiv, tinerii promit sa iasa din nou in strada, pe 1 decembrie, pentru victimele incendiului din clubul bucurestean. 
  • Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un weekend prelungit reusit.


Putin refuza o intrevedere cu Erdogan, deoarece Turcia nu prezinta scuze pentru doborarea avionului
9:43:00 AM
Presedintele rus Vladimir Putin a refuzat sa participe la o intrevedere bilaterala cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, deoarece Ankara nu vrea sa prezinte scuze pentru doborarea unui bombardier rus, a anuntat vineri consilierul prezidential rus Yuri Ushakov, citat de Hurriyet, transmite Mediafax.


SUA a trimis primii instructori militari in Siria pentru a antrena luptatorii opozitiei siriene si ai militiilor kurde
9:38:00 AM
Statele Unite au trimis primii instructori militari in nordul Siriei, intr-o zona aflata sub control insurgent, pentru antrenarea combatantilor militiilor kurde si a membrilor opozitiei siriene, informeaza Deutsche Welle, citat de Mediafax.


Soarta ministrului Petre Toba - decisa de acelasi Consiliu de Etica ce i-a spalat de plagiat pe Ponta si Oprea. Cine sunt membrii CNE si ce spune ministrul Educatiei
9:36:00 AM
Plagiatul lui Petre Toba intra saptamana viitoare in analiza Consiliului National de Etica. In verdictul acestuia, Guvernul Ciolos si-a incredintat decizia de a-l da sau nu pe ministrul de Interne afara din Executiv. Din cine este insa format Consiliul National de Etica? Din aceiasi membri care au spus ca Victor Ponta si Gabriel Oprea NU au plagiat, desi o tara intreaga si alte comisii universitare au vazut plagiate clare. Este vorba despre un consiliu a carui componenta poate fi schimbata printr-un banal ordin al ministrului Educatiei, iar in ceea ce priveste rapiditatea cu care se poate face modificarea acesteia avem precedentul Liviu Pop, care a schimbat intr-o singura zi un Consiliu intreg, pentru ca decisese ca Ponta a plagiat.


Victor Grigorescu: Avem o serie de dezamagiri la Complexul Energetic Oltenia, doar doua din cinci proiecte de modernizare fiind finalizate
9:32:00 AM
Ministrul energiei Victor Grigorescu se declara dezamagit de cum gestioneaza Complexul Energetic Oltenia proiectele de modernizare a unor grupuri energetice. "Avem o serie de dezamagiri (...) Doar doua dintre proiecte din cinci sunt finalizate", a spus Grigorescu, intrebat intr-o conferinta de presa ce masuri va lua in privinta conducerii companiei. Ministrul nu a precizat despre ce proiecte este vorba, insa reamintim ca o investitie pentru care CE Oltenia a platit 95 de milioane de euro nu a fost finalizata nici dupa sase ani, contractul fiind atribuit catre Romelectro, firma controlata de Viorel Gafita, unul dintre apropiatii fostului premier Victor Ponta. De altfel este unul dintre multele contracte atribuite acestei firme care face parte din retea de "baieti destepti" ai fostului premier.


Vanatorii si Societatea Ornitologica din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu
9:26:00 AM
Vanatorii si conservationistii din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu. La solicitarea Societatii Ornitologice Romane, Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania (AGVPS) a fost de acord cu masura incetarii temporare a vanatorii de gaste in zona limitrofa lacului Balta Alba din judetul Buzau.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply