Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Mama unei vedete de la Hollywood a schimbat legea in Romania. Tichetele care ii tin pe copii la scoala
9:24:55 AM
Este mama celebrului actor de la Hollywood, Ethan Hawke, dar a dat glamourul new-yorkez pe Romania. Azi, in comuna Podari, colinda tigania satului fara teama. N-o sperie nici maidanezii, in schimb o ingrozeste faptul ca romanii nu fac mai nimic sa elimine saracia.



Decana Europei a implinit 116 ani, dupa ce a mancat aproape toata viata, in fiecare dimineata, trei oua
9:07:49 AM
Italianca Emma Morano a sarbatorit duminica 116 ani, o varsta respectabila care o face decanul Europei. Secretul sau? S-a despartit de un sot violent in 1938 si a mancat mult timp cate trei oua zilnic, scrie AFP.


Transnistria: Gruparea lui Evghenii Sevciuk pierde alegerile in fata opozitiei sustinunta de grupul Sheriff
8:35:00 AM
Formatiunea liderului de la Tiraspol, Evghenii Sevciuk, a fost infranta in pretinsele alegeri desfasurate duminica in autoproclamata republica Transnistreana, scrie Unimedia.md, care citeaza dniester.ru.


?Prorectorul catre studente: pa, fetelor!
8:32:15 AM
Pana vineri crezusem, fusesem convins, mai precis spus, ca tinerii de astazi nu mai vor sa invete. Mai ales ca asa spune toata lumea, mai ales cei care au vazut mai multe vremuri si mai multe lumi. Ieri indemnam pe cineva sa invete, asa cum am fac intotdeauna cand stau de vorba cu cei care ma intreaba cum sa porneasca si sa reuseasca in viata. Si tot ieri, la putin timp dupa aceea, eram cu prorectorul unei cunoscute si sonore facultati, care a avut un scurt schimb de vorbe cu doua studente, discutie care mi-a readus in minte indemnurile la invatatura pe care tocmai le dadusem eu cuiva la care tineam. Si dintr-odata mi-am dat seama ca nu va putea sa invete, scrie George Butunoiu pe blogul lui.


webPR: Revelion la Marshal Garden-la inaltimea tuturor asteptarilor!
8:30:00 AM

Influentul site de specialitate restograf.ro spunea in iunie 2015: "Hotelul Marshal Garden are o terasa foarte mare: nu o sa puteti sa va dezlipiti ochii de la panorama pe care o are de oferit". Daca veti avea fericita inspiratie sa rezervati o masa pentru revelionul 2016 in spectaculoasa si luxoasa sala Panoramic va veti multumi doar cu panorama indepartata a artificiilor impresionante de la trecerea dintre ani: veti vedea cu siguranta toate "eruptiile", de la Piata Constitutiei la cea a Revolutiei si mai departe spre nord. In restul timpului vor fi multe altele care va vor fura nu doar ochii, ci si celelalte simturi.



RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply