Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

De Mo? Nicolae, Jeff Kinney lanseaza volumul 10 din seria JURNALUL UNUI PUSTI la Bucure?ti!
9:15:05 AM
Veste buna pentru fanii cunoscutului personaj Greg Heffley si ai seriei "Jurnalul unui pusti": Jeff Kinney vine la Bucuresti, intre 5-7 decembrie, impreuna cu echipa de la Abrams Books. Evenimentul face parte din OLD SCHOOL GLOBAL TOUR FAN FERVOR, turneu mondial de promovare al volumului 10 al seriei, intitulat Ca pe vremuri, publicat in luna noiembrie de editura ARTUR, in traducerea Andrei Matzal. Turneul este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de promovare si include 15 orase de pe 5 continente.


Mii de militari romani si straini vor participa la parada oranizata pe 1 Decembrie in Capitala. Programul si restrictiile de circulatie
9:08:00 AM
Peste 2.600 de militari si specialisti, cu 360 de echipamente militare (tancuri, masini, etc), din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Protectie si Paza, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Locala Bucuresti vor participa la parada organizata cu ocazia zilei de 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei. Evenimentul are loc in Piata Constitutiei din Capitala, incepand cu ora 11.00.


30 de carti de citit pana la varsta de 30 de ani
9:07:00 AM
Primii 30 de ani sunt deosebit de importanti intrucat marcheaza fundatia pe care se cladeste intreaga viata si de care depinde atat cunoasterea de sine si succesul pe plan profesional, cat si fericirea. Iar pentru a jongla cu reusitele si a vira cu succes printre esecuri, avand ca tinta implinirea personala, orice persoana are nevoie sa fie ghidata in drumul ei de cele mai intelepte minti ale omenirii. Iata care sunt cele 30 de carti pe care credem noi ca ar trebui sa le citesti pana in 30 de ani.


Seful pompierilor din Sibiu si-a inscris fata la Colegiul Brukenthal pe locurile rezervate romilor, desi spune ca nu apartine acestei etnii
9:04:12 AM
Comandantul pompierilor sibieni, colonelul Cosmin Balcu, si-a inscris fiica la cel mai bun liceu din Sibiu, Colegiul Brukenthal, pe locurile pentru elevii de etnie roma, desi afirma ca nici el nici sotia sa nu apartin acestei etnii, scrie Mesagerul de Sibiu.


Dupa ce a oprit gazele, Rusia restrictioneaza furnizarea de carbune catre Ucraina, tara care produce 44% din energia sa din aceasta sursa
8:57:46 AM
Rusia a inceput sa restrictioneze furnizarile de carbune catre Ucraina, a declarat in parlament ministrul energiei, Volodymyr Demchyshyn, la cateva zile dupa ce Kremlinul a amenintat ca va pedepsi Kievul pentru penele de curent din Crimeea, transmite Reuters.


Renault va extinde in urmatorii trei ani studioul de design de la Bucuresti
8:52:56 AM
Renault are planuri mari cu studioul de deisgn de la Bucuresti si il va extinde in urmatorii trei ani, a spus noul director al centrului, Jean Philippe Salar. In prezent sunt 30 de angajati, iar studioul lucreaza la viitoarele generatii ale modelelor Dacia si Renault. Compania franceza incurajeaza o concurenta dura intre studiourile de design, iar cel de la Bucuresti a obtinut o victorie importanta fiindca designul exterior al celui mai nou SUV Renault a fost realizat aici, de romanul Victor Sfiazof.


Probleme la Complexul Energetic Hunedoara: ISPE, firma controlata de baietii destepti ai fostului premier Ponta, nu a finalizat planul de restructurare
8:51:00 AM
Romania este obligata sa prezinte Comisiei Europene in foarte scurt timp, termenul expirand la sfarsitul anului, un plan de restructurare a Complexului Energetic Hunedoara. Insa, acum pe ultima suta de metri, acest plan nu este finalizat, dupa cum a afirmat ministrul energiei Victor Grigorescu, intr-o conferinta sustinuta vineri. Cine ar fi trebuit sa se ocupe de acest plan? Contractul pentru elaborarea planului a fost atribuit in vara, in conditii neclare, firmei ISPE (Institutul de Studii si Proiectari Energetice SA), cunoscuta ca facand parte din retea de "baieti destepti" care a gravitat in jurul fostului premier Victor Ponta si despre care HotNews.ro a scris in mai multe randuri. Ce risca CE Hunedoara daca nu e gata planul?


Premierul olandez Mark Rutte: Europa risca sa se prabuseasca din cauza crizei migratiei la fel ca Imperiul Roman
8:47:48 AM
Europa risca sa se prabuseasca din cauza crizei migratiei la fel ca Imperiul Roman, a sustinut premierul olandez Mark Rutte, citat de Financial Times, in conditiile in care tara sa va prelua presedintia UE in ianuarie, scrie AFP.


Ludovic Orban: Plagiatul se numara printre criteriile de integritate pentru candidatii PNL la alegeri/ Prefer sa ii infurii pe unii dintre colegii mei decat sa ii infurii pe cetatenii Romaniei
8:40:00 AM
Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri ca printre criteriile de integritate in curs de elaborare pentru candidatii la alegerile locale si parlamentare de anul viitor se numara si plagiatul, fara a preciza cum se va face aceasta verificare sau daca va ramane la nivelul unei declaratii pe proprie raspundere.


DEZBATERE PUBLICA Doua blocuri de locuinte, cu inaltimea maxima de 6 etaje, ar putea fi construite pe strada Sfintii Voievozi din centrul Bucurestiului
8:39:00 AM
Doua blocuri de locuinte, cu inaltimea maxima de 6 etaje, ar putea fi construite pe strada Sfintii Voievozi, nr 22-24 din centrul Capitalei, planul urbanistic zonal prin care se cere permisiunea de construire fiind prezentat in aceasta saptamana la Comisia Tehnica de Urbanism de pe langa Primaria Capitalei. Strada este zona protejata datorita cladirilor de patrimoniu care se afla acolo.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply