Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO FOTO ?Presa afgana a facut publice imagini cu ostaticii ce erau in elicopterul moldovean ce a cazut in teritoriul talibanilor
9:24:11 AM
Presa din Afganistan a publicat primele imagini video in care se presupune ca ar aparea ostaticii afgani si moldoveni din elicopterul care a fost prabusit in Afganistan, informeaza Agora.md.


Dosarul despagubirii lui Mihai Rotaru: Fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean, omul de afaceri si alti patru retinuti in acest caz au fost arestati
9:10:00 AM
Cei sase retinuti in dosarul privind despagubirea ilegala acordata de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) lui Mihai Rotaru, printre care omul de afaceri si fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean, au fost arestati, printr-o decizie a instantei supreme, informeaza Mediafax. Astfel, Mihai Rotaru, Crinuta Dumitrean, Sergiu Diacomatu, Rodica Constantinovici, Lacramioara Alexandru si Sergiu Negurici, retinuti joi de procurorii anticoruptie, se intorc in arest.


Incident Turcia - Rusia: Erdogan afirma ca si-ar fi dorit ca avionul rusesc sa nu fi fost doborat
9:00:34 AM
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a declarat sambata, in fata unor simpatizanti, intristat de faptul ca fortele turce au doborat marti bombardierul rusesc, relateaza agentia AP, citata de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply