Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prefectura Covasna avertizeaza ca va sanctiona orice derapaje nationalist-extremiste ce ar avea loc pe 1 decembrie
8:08:39 AM
Prefectura Covasna a anuntat vineri ca va lua toate masurile necesare pentru asigurarea unui 'climat public propice sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei', avertizand ca va sanctiona, potrivit competentei, orice 'derapaje nationalist-extremiste', transmite Agerpres.


EXCLUSIV Noi marturii despre o mare retea de coruptie din Romania. Cum sunt sifonati zeci si sute de milioane de euro
8:05:00 AM
Marturia unui insider dintr-o mare companie IT din Romania care a explicat pe larg cum se fura legal bani de la buget, dar in special fonduri europene, ridica doar un colt din ceea ce putem numi cea mai intinsa retea de coruptie din Romania ultimilor ani. Marturia sa si alte informatii din piata indica faptul ca s-a format un intreg sistem foarte sofisticat si complet ermetic, inchis, de fraudare a banilor europeni. "Au trecut de la faza de 10% - 15% spaga. Acum vor totul. Mi-a cerut sa-i dau 70% din proiectul pe fonduri europene. Pai eu cum il fac? trebuie sa fur, sa-l fraudez", au declarat pentru Hotnews.ro surse din piata care opereaza cu fonduri europene.


Sotia fostului deputat Dorin Lazar Maior, trimisa in judecata pentru ca a incercat sa aranjeze un dosar in instanta
8:02:33 AM
Florina Maior, sotia fostului deputat Dorin Lazar Maior, a fost trimisa in judecata de DNA pentru savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta, dupa ce a incercat sa "aranjeze" un dosar in instanta, informeaza Agerpres. Fostul deputat Dorin Lazar Maior, lider al Blocului National al Revolutionarilor, este dat in urmarire internationala, dupa ce a fugit din tara pentru a nu executa o condamnare de sapte ani inchisoare primita in dosarul "Romexterra".


Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova, despre avionul doborat de Turcia: Rusia are si dreptul la un raspuns militar
7:55:26 AM
Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova (camera inferioara a Parlamentului) afirma, intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, ca doborarea avionului rusesc de catre aviatia turca la granita cu Siria reprezinta o "crima" iar "Rusia are si dreptul la un raspuns militar".


FOTOGALERIE Twitter-ul, inundat cu fotografii cu steagul Frantei, inclusiv realizat din obiecte inedite
7:53:32 AM
Reteaua de socializare Twitter a fost inundata de imagini cu steagul Frantei vineri dupa ce guvernul de la Paris a cerut cetatenilor sa arboreze tricolorul albastru-alb-rosu in fata caselor lor ca omagiu pentru cele 130 de citime ale atacurilor din 13 noiembrie.


Secretul relaxarii pentru corp, minte si suflet: baile in apa termala
7:46:00 AM
Temperatura si compozitia apei termale impreuna cu mediul in care ea este captata fac din aceasta resursa una dintre cele mai valoroase metode de mentinere a sanatatii si a starii de bine. Medicii spun ca ar trebui sa facem zilnic sedinte de cel putin 15 minute de scufundari in apa termala pentru a ne mentine starea de sanatate si tonusul psihic. Daca pana acum acest lucru era dificil, incepand din aceasta iarna apa termala de cea mai buna calitate va face parte din viata noastra cotidiana la Therme Bucuresti.


HARTA INTERACTIVA Cum s-a schimbat populatia Romaniei fata de 2008: Majoritatea marilor orase au pierdut locuitori. Orasenii au migrat in zonele peri-urbane
7:27:52 AM
Doar 6 resedinte de judet au inregistrat in 2014 o crestere a populatiei dupa domiciliu fata de anul 2008: Iasi, Vaslui, Bistrita, Sibiu, Cluj-Napoca, Alba Iulia. O analiza realizata de catre Centrul pentru Dezvoltare Urbana si Teritoriala (CDUT) ilustreaza cum a scazut constant populatia oraselor si municiipiilor din Romania fata de anul 2008. Bucurestiul are una dintre cele mai accentuate pierderi de populatie in principal din cauza dezvoltarii zonei periurbane din judetul Ilfov, populatia migrand cu domiciliu in localitatile din acest judet, dar pastrandu-si in proportie foarte mare locurile de munca in Municipiul Bucuresti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply