Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Vladimir Putin a refuzat sa se intalneasca cu Recep Tayyip Erdogan la summit-ul de la Paris
11:14:00 AM
Presedintele rus Vladimir Putin a refuzat, luni, sa se intalneasca cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, la summit-ul pe teme climatice de la Paris, in ciuda insistentelor presedintelui Turciei, tara vizata de o serie de masuri de retorsiune economica impuse de Moscova, dupa doborarea unui bombardier rus de catre aviatia militara turca, marti, la frontiera siriana, relateaza AFP.


Ai deschis o afacere si vrei bani de la un investitor. 3 idei in care un business angel roman ar baga bani si 3 calitati de care tu ai nevoie
10:59:00 AM
Cand cezi ca ai o ideea buna de afacere, dar nu ai si banii necesari pentru a o dezvolta, o solutie sunt investitorii de tip business angel. Prezenti si in Romania, acestia sunt oameni de afaceri si manageri cu bani si experienta care sunt dispusi sa audca zeci, poate chiar sute de mii de euro, in afacerea ta, in schimbul a 10 - 40% din partile sociale, pentru ca apoi sa castigati mai mult impreuna. Business angelii nu investesc, insa, in orice afacere. Sergiu Negut, un astfel de investitor, a explicat care sunt tipurile de afaceri de afaceri care atrag investitii si ce caracteristici trebuie neaparat sa aiba antreprenorii fondatori care vor bani de la business angels.


Beculetele de sarbatori s-au aprins in Bucuresti
10:32:59 AM
Aproape 3 milioane de beculete de tip LED care vor impodobi Capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna s-au aprins luni seara in Bucuresti, anunta Digi 24. Anul acesta, traseul iluminatului festiv insumeaza 29 de kilometri si cuprinde 46 de zone din Bucuresti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply