Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Scandalul de la APIA. SIVECO si Teamnet: Intelegem situatia critica a fermierilor si ne-am asumat riscul de imagine pe care il presupune termenul cvasi-imposibil impus de semnarea foarte intarziata a contractului de catre agentie
3:01:00 PM
Firmele SIVECO si Teamnet, care au realizat modulul electronic prin care se proceseaza plata subventiilor pentru fermierii romani, subliniaza, sambata, ca functionarii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) sunt cei care controleaza fluxul de lucru. Consortiul de companii IT sustine ca termenul de 30 noiembrie pentru plata subventiilor in avans catre fermieri este unul "cvasi-imposibil", fiind "impus de semnarea foarte intarziata a contractului" de catre APIA.


VIDEO Atentatele de la Paris: Franta accepta catelul oferit de Rusia dupa moartea lui Diesel
2:38:00 PM
Ministrul de Interne Bernard Cazeneuve a multumit vineri Rusiei, care a oferit Parisului un catel, in semn de solidaritate, dupa moartea in asaltul asupra unui apartament la Saint-Denis a lui Diesel, o catea apartinand fortelor de elita RAID din cadrul politiei, relateaza Mediafax citand AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply