Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Antreprenor german, cu afaceri la Londra: Romania se afla la nivelul la care era Germania in 2010 si Marea Britanie in 2005, in ceea ce priveste industria startup-urilor
11:13:28 AM
A ales sa isi mute firma, pe atunci abia infiintata, in Londra, in urma cu sapte ani, pentru ca industria startup-urilor nu era suficent de dezvoltata in Germania si era aproape imposibil sa gaseti finantare. Acum, Jan Reichelt, co-fondator al Mendeley, spune ca Romania se afla cam la acelasi nivel la care se afla Germania cand a plecat el si cu aproape zece ani in urma fata de Marea Britanie. De ce avem nevoie pentru ca ecosistumul romanesc de startup-uri sa ajunga la acelasi nivel cu al tarilor occidentale?


Cum se comporta consumatorii romani online: cauta, se informeaza, dau like pe Facebook si se uita la filme piratate - raport Starcom MediaVest?
10:55:41 AM
Facebook si Google sunt omniprezente in viata consumatorilor romani, site-urile de informare si de cumparaturi, dar si cele de filme piratate fiind si ele preferate de toate categoriile de oameni din publicul consumator, dupa cum reiese dintr-un nou raport dat publicitatii saptamana aceasta de agentia de media Starcom MediaVest.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply