Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

FOTO Incidente violente la Paris: Activisti de mediu arunca cu pietre in politie, care a replicat cu gaze lacrimogene
9:04:00 AM
In Paris au loc incidente violente intre activisti de mediu ce au aruncat cu obiecte in politie, fortele de ordine replicand cu gaze lacrimogene, transmite AFP.


Prognoza meteo: Vremea se va incalzi luni si marti
9:00:06 AM
Luni, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, mai semnificativ in sud si sud-vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), citata de Mediafax.


Cum s-a nascut teoria probabilitatilor?
8:40:00 AM
Sa presupunem ca doi oameni pariaza pe aruncarea unei monede, stabilind ca potul îi revine celui care câ?tiga trei aruncari din cinci. Daca partida se întrerupe când unul din jucatori conduce cu doi la unu, cum trebuie împar?it potul? Aceasta problema i-a pus-o, în secolul al XVII-lea, un cavaler francez lui Blaise Pascal. La rândul lui, Pascal i-a prezentat problema lui Fermat...


VIDEO Patronul unei firme de tractari, retinut de politie dupa ce a lovit mai multe persoane cu masina. Incidentul a avut loc dupa ce autoturismul unui profesor universitar fusese ridicata cu acesta inauntru
8:34:00 AM
Patronul unei firme de tractari auto din Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce, in urma unui scandal, a lovit cu masina mai multe persoane care s-au adunat intr-o parcare privata, revoltate de faptul ca autoturismul unui cadru didactic a fost ridicat de firma, cu tot cu sofer, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply