Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Sute de soferi de camion din Rusia se indreapta catre Moscova pentru a protesta impotriva unei noi taxe de drum/In unele regiuni, camioanele au fost oprite de autoritati
12:21:00 PM
Sute de soferi de camion din Rusia, care protesteaza de aproximativ trei saptamani in intreaga tara, se indreapta catre Moscova pentru a cere guvernului anularea noii taxe de drum, sustine unul dintre liderii protestului, potrivit AP. Soferii de camion, in mare parte independenti, sustin ca noua taxa de drum pentru distante lungi le pune afacerile in pericol. Aleander Rastorguyev, unul dintre liderii protestului, sustine ca peste 200 de camioane se indreapta catre Moscova pentru a lua parte la o demonstratie care ar urma sa aiba loc luni. Cu toate acestea, in unele regiuni, autoritatile locale au oprit camioanele care urmau sa participe la protestul de la periferia capitalei ruse.


Report de peste 6 milioane de euro la 6/49. Numerele extrase duminica
12:18:00 PM
Duminica, 29 noiembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce joi, 26 noiembrie, Loteria Romana a acordat 10.413 de premii in valoare totala de 634.089,68 lei, informeaza Mediafax.


Luni se aprind luminile de sarbatori in Bucuresti, au fost montate 3 milioane de beculete
12:01:50 PM
Aproape 3 milioane de beculete de tip LED care vor impodobi Capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna, se vor aprinde maine, 30 noiembrie, la ora 16:40, odata cu iluminatul public, informeaza Primaria Capitalei Anul acesta, traseul iluminatului festiv insumeaza 29 de kilometri si cuprinde 46 de zone din Bucuresti, transmite sursa citata.


Echipa de handbal feminin a Romaniei a invins nationala Cubei intr-un meci de verificare inainte de CM din Danemarca
11:39:00 AM
Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins duminica, la turneul de la Paris, reprezentativa Cubei, cu scorul de 36-23 (17-10), in penultimul meci amical inaintea participarii la Campionatul Mondial din Danemarca, transmite Mediafax.


Sotia lui Sean Connery, acuzata in Spania de o frauda fiscala de milioane de euro
11:34:40 AM
Sotia actorului Sean Connery, Micheline Roquebrune, este acuzata de o frauda fiscala de mai multe milioane de euro in cadrul unei tranzactii imobiliare pe care a realizat-o in Marbella si risca pana la doi ani si jumatate de inchisoare, daca va fi gasita vinovata de catre justitia spaniola, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply