Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liderul partidului populist german AfD i-a cerut demisia cancelarului Angela Merkel
12:17:00 PM
Liderului partidului german anti-imigratie “Alternative fur Deutschaland” (AfD) Frauke Petry i-a cerut sambata demisia cancelarului Angela Merkel, pentru ca a deschis “usile tari” migrantilor, informeaza Reuters. Petry, a carei Alternativa pentru Germania se bucura de o renastere neasteptata, a sustinut ca partidul ei are o sansa reala sa intre in trei noi parlamente regionale si in parlamentul national pentru prima data in 2017.


Mesaje in araba descoperite pe avioane Easyjet si Vueling in aeroporturi franceze
12:14:00 PM
Graffiti in limba araba au descoperite pe patru avioane ale companiei britanice Easyjet si pe un avion al companiei spaniole Vueling pe aeroporturi franceze, printre care cel putin un mesaj cu "Allah Akbar", informeaza sambata surse politienesti si aeroportuare citate de AFP.


Ministerul Culturii: Alina Moldovan, inlaturata de la conducerea Operei Nationale Bucuresti pana la incheierea procesului in care este vizata
11:49:00 AM
Conducerea Operei Nationale Bucuresti (ONB) a dispus suspendarea contractului individual de munca al Alinei Moldovan, director general adjunct in cadrul ONB, pana la incheierea procesului in care este vizata aceasta, informeaza Ministerul Culturii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply