Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Norwich - Arsenal 1-1/ Pas gresit pentru tunari
3:20:00 AM
Arsenal a ratat sansa de a trece peste Manchester United in clasamentul din Premier League, echipa pregatita de Arsene Wenger remizand, scor 1-1, pe terenul celor de la Norwich.


?VIDEO Amazon si Jeremy Clarkson prezinta noi imagini cu dronele care vor face livrari
2:59:00 AM
Amazon prezinta, intr-un filmulet in care apare Jeremy Clarkson, noi imagini cu dronele pe care compania le va folosi pentru a face livrari pe distante mici. Compania nu a primit inca toate aprobarile, insa promite ca va exista o adevarata flota de drone, cu modele diferite in functie de mediul in care vor livra. Amazon a anuntat in 2013 ca vrea sa faca livrari cu dronele, iar anul acesta a dat noi indicii espre cum ar vedea impartirea spatiului aerian.


webPR: Taberele de limbi straine o alegere pentru viitor
2:40:00 AM
Vacanta de vara este cea mai asteptata perioada a anului, atat de catre copii cat si de catre parinti. Taberele de vara contribuie consistent la pregatirea copilului pentru admiterea viitoare la licee si universitati de prestigiu, la imbunatatirea nivelului de limbi straine, a cunostintelor din domenii variate, dar si la cultivarea pasiunilor care se pot tranforma in adevarate profesii.


Conferinta ONU pe teme climatice de la Paris: Hollande, la Bourget pentru a primi peste 150 lideri straini / Beijingul, sufocat de smog. Presa chineza: Xi Jinping va galvaniza COP21
2:17:00 AM
Presedintele francez Francois Hollande a ajuns luni dimineata la Bourget pentru a-i primi, alaturi de secretarul general al ONU Ban Ki-moon, pe cei peste 150 de lideri straini pentru deschiderea oficiala a conferintei mondiale pe teme climatice, relateaza AFP.
---------------------
9:45 Beijingul, sufocat de smog. Presa chineza: Xi Jinping va galvaniza COP21


Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei
1:58:36 AM
Credinciosii il praznuiesc luni pe Sfantul Apostol Andrei, crestinatorul neamului romanesc, numit si "Cel dintai chemat" intrucat a raspuns primul chemarii lui Hristos la apostolat, ziua fiind totodata cunoscuta pentru obiceiul de a pune grau la incoltit pentru testarea belsugului din anul urmator, relateaza Mediafax.


Japonia reia vanatoarea de balene in Antarctica, sfidand protestele internationale
1:34:19 AM
Japonia va trimite marti baleniere "sa cerceteze" Antarctica, dupa o pauza de 3 ani, sfidand o interdictie ONU care estima in 2014 ca astfel de activitati ascund in realitatea o vanatoare comerciala, informeaza AFP.


China: Inchisoare cu executare pentru 14 fosti oficiali pentru implicarea in explozia unei conducte petroliere in 2013
1:04:00 AM
Un numar de 14 fosti oficiali guvernamentali si membri Sinopec chinezi au primit pedespe cu executare cuprinse intre 3 si 5 ani de inchisoare dupa o explozie majora a unei conducte petroliere produse in 2013, a anuntat luni agentia oficiala de stiri, potrivit Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply