Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Setea de jihad, setea de violenta - Ce cred expertii despre noii jihadisti francezi: Nu e vorba de radicalizarea islamului ci de islamizarea radicalismului
6:23:51 AM
Il invoca pe Allah la fiecare fraza dar pentru noii jihadisti, precum cei care au atacat Parisul in 13 noiembrie, islamul este doar un pretext care le permite canalizarea unei revolte interne si unei sete de violenta, afirma experti citati de AFP.


Fostul sef al Directiei Antifrauda din ANAF, trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi luat o mita de 5.000
6:13:08 AM
DNA Ploiesti l-a trimis in judecata, sub control judiciar, pe fostul sef al Directiei Antifrauda din ANAF, Florin Romeo Nicolae pentru trafic de influenta, acesta fiind acuzat ca a luat o mita de 5.000 de euro, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.


Protest al parlamentarilor Ucrainei, la discursul sustinut de Nariskin in Senatul Romaniei / Acesta a fost invitat la Bucuresti de Tariceanu, desi are interdictie de a intra in spatiul UE
6:09:00 AM
Reprezentantii Ucrainei la Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice la Marea Neagra au protestat in Senatul Romaniei in momentul in care seful Dumei de Stat din Rusia, Serghei Nariskin, a inceput sa sustina un discurs.
UPDATE 13.18: Pozitia MAE fata de intrarea in Romania a lui Serghei Nariskin: Interdicita impusa de UE in cazul Nariskin "nu se aplica în situa?ia în care un stat membru are o obliga?ie de drept interna?ional decurgând dintr-un acord multilateral care confera privilegii ?i imunita?i".


Bursele chinezesti, in cea mai neagra zi de la caderile din vara. Investitorii sunt agitati din cauza investigatiilor facute de autoritati la brokeri
6:01:57 AM
Actiunile chinezesti s-au scufundat cu peste 5% vineri, cea mai mare cadere zilnica de dupa tulburarile bursiere din vara dupa ce Reuters a scris ca autoritatea de reglementare si-a extins investigatia din sectorul firmelor de brokeraj, incluzand si al patrulea jucator ca marime din piata.


Venirea lui Pep Guardiola la Manchester City prinde tot mai mult contur - Messi, Pogba si Dani Alves, pe lista cetatenilor
5:40:00 AM
O eventuala plecare a lui Pep Guardiola de la Bayern prinde din ce in ce mai mult contur, antrenorul iberic fiind, din cate sustin jurnalistii britanici si spanioli, cu un pas si jumatate in curtea celor de la Manchester City. The Sun prezinta si o lista a achizitiilor pe care formatia de pe "Etihad" ar putea sa o faca in vara anului viitor: Lionel Messi si Paul Pogba fiind marile lovituri.


??FOTO NO COMMENT Cum parcheaza Politia chiar pe o trecere de pietoni si pe banda intai de pe Calea Victoriei
5:38:38 AM
Intr-un oras sufocat de parcari neregulamentare si in care Brigada Politiei Rutiere din Capitala da doar 27 de amenzi pe zi in medie pentru opriri si stationari neregulamentare, unele masini sunt "mai egale" decat altele. Pe Calea Victoriei, langa sediul Politiei Capitalei, masinile politistilor sunt lasate mai multe ori pe saptamana chiar pe prima banda de circulatie, sub semnul de "oprire interzisa". Vineri, insa, una din masinile Politiei a fost lasata chiar pe trecerea de pietoni.


Perspectiva unui medic de familie. ?De ce ne pleaca medicii?
5:33:20 AM
In ultima perioada, urmare a tragediei din Colectiv, a reaparut in prim plan situatia alarmanta a "exodului medicilor". Sunt medic, am 32 de ani si as vrea sa va explic cum vad eu acest exod, de ce exista si cum cred ca ar putea sa fie oprit. Va voi da multe exemple personale si voi ridica cateva teorii care, din motive mai mult sau mai putin evidente, nu s-au dorit a fi evidentiate.


[P] Canon te ajuta sa pui lumea pe hartie asa cum o vrei tu: Fa trecerea de la inspiratie la inovatie
5:33:03 AM
Companiile inovatoare si creative, care cauta sa imbunatateasca sau sa ofere solutii mai performante de a face business si carora nu le este teama sa tinteasca spre excelenta, drumul de la idee la proiect este unul lung si plin de provocari, dar si incununat cu mari satisfactii. Iar cum creativitatea nu este innascuta, ci se dobandeste prin exercitiu, perseverenta si inca odata, multa munca, Canon doreste sa devina un partener de incredere al companiilor ce activeaza in industrii creative precum arhitectura, urbanismul, designul de produs, constructiile, proiectarea, productie publicitara, turism, educatie si nu numai.


Ioan Oltean a demisionat de la conducerea PNL/ Conducerea Camerei Deputatilor discuta la 13.00 cererile DNA de arestare preventiva pentru deputatii PNL Oltean si Teodorescu
5:31:00 AM
Deputatul PNL Ioan Oltean, urmarit penal intr-un dosar privind Autoritatea pentru restituirea proprietatilor in care se acuza supraevaluarea unui teren cu 87 mil. lei, a demisionat din functia de vicepresedinte al partidului, au confirmat surse din partid pentru HotNews.ro. Potrivit purtatorului de cuvant al PNL, Ionut Stroe, demisia a fost depusa inca de joi, cand Oltean a fost adus la audieri.
  • Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se reuneste in sedinta la ora 13.00 pentru a discuta solicitarile DNA de arestare preventiva.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply