Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Atentatele de la Paris: 1.000 de persoane au fost impiedicate sa intre in Franta de la restabilirea controalelor la frontiere (ministru)
4:05:00 PM
Aproape 1.000 de persoane au fost impiedicate sa intre in Franta de la restabilirea controalelor la frontiere, controale menite sa sporeasca securitatea pe perioada desfasurarii Conferintei ONU pe tema schimbarilor climatice (COP21) si sa reduca riscul "terorist", a anuntat sambata ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP.


VIDEO Un nou videoclip publicat pe internet arata cum se antreneaza recrutii ISIS/ Antrenorul ii loveste cu piciorul in organele genitale
3:36:00 PM
Un nou videoclip realizat intr-o tabara de antrenament jihadista arata modul in care recrutii ISIS se pregatesc pentru lupta. Intr-una dintre scenele prezentate, antrenorul loveste cu piciorul fiecare recrut in coapse si in organele genitale pentru a le testa rezistenta, relateaza Daily Mail. Grupul jihadist sustine ca tabara de antrenament se afla in regiunea Afganistan-Pakistan, unde ISIS a incercat sa dezvolte noi organizatii independente.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply