Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Controale la masinile de taxi si tip rent-a-car in zona garilor si aeroporturilor. Au fost verificate 2.500 de autoturisme si s-au dat 1.000 de amenzi
8:12:45 AM
Politistii de la transporturi si cei de la rutiera au verificat, la nivel national, legalitatea activitatii de taximetrie in zona garilor si aeroporturilor. Intr-o singura zi, au fost verificate aproape 2.500 de autoturisme si au fost aplicate peste 1.000 de sanctiuni contraventionale, pentru abateri de la normele legale care reglementeaza circulatia pe drumurile publice si activitatea de taximetrie si rent-a-car, infromeaza Politia Romana.


O racheta balistica ar fi fost lansata fara succes de Coreea de Nord de pe un submarin
8:08:00 AM
Coreea de Nord ar fi efectuat sambata fara succes un test balistic pe un submarin localizat in Marea Japoniei, afirma agentia sud-coreeana Yonhap, citata de AFP si preluata de Agerpres. Racheta balistica KN-11 ar fi fost lansata intre ore 5:20 si 5:40 GMT, sustine un responsabil al guvernului sud-coreean, citat de Yonhap.


Raed Arafat: Nu mi s-a cerut sa dau afara angajati din ISU
8:04:06 AM
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, pentru Mediafax, ca nu i s-a cerut sa dea afara angajati din inspectoratele pentru situatii de urgenta (ISU), contrar informatiilor aparute in presa potrivit carora 1.000 de pompieri risca sa isi piarda locul de munca.


Consiliul local Constanta incearca sa nu se constitutie parte civila intr-un dosar instrumentat de DNA - presa locala
7:47:00 AM
In Consiliul Local Constanta a avut loc vineri o noua sceneta regizata, in absenta, de Radu Mazare, scrie constantanoastra.ro. Publicatia din orasul de la malul marii scrie ca grupul consilierilor PSD incearca sa evite ca municipiul Constanta sa se constituie parte civila în dosarul DNA care se refera la contractul de salubrizare


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply