Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Omagiu solemn in Franta pentru victimele atentelor teroriste din Paris
5:14:00 AM
Franta aduce vineri dimineata un omagiu solemn celor 130 de morti si 350 de raniti in atentatele de la Paris din 13 noiembrie, revendicate de organizatia jihadista Statul Islamic, scrie AFP.


Justitia poloneza refuza definitiv extradarea regizorului Roman Polanski in SUA
5:03:50 AM
Extradarea regizorului franco-polonez Roman Polanski in Statele Unite, unde este acuzat de violarea unei minore, in 1977, a fost detinitiv refuzata de justitia poloneza, a anuntat vineri parchetul din Cracovia, care a renuntat sa mai faca apel la o decizie a tribunalului in favoarea cineastului, scrie AFP.


Parchetul cere alte 30 de zile de arest pentru actionarii clubului Colectiv
4:41:05 AM
Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - vor fi dusi vineri la sediul Judecatoriei sectorului 4, unde magistratii vor analiza cererea Parchetului General de prelungire a arestului preventiv pe numele acestora cu inca 30 de zile, informeaza Agerpres.


Restructurarea Rasdaq: 311 firme au intrat pe piata reglementata, iar 562 de companii au fost retrase de la tranzactionare
4:33:19 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a finalizat procesul de restructurare a pietei RASDAQ, activitatea acestei piete incetand de drept la 12 luni de la data intrarii in vigoare a legii. Ca urmare a hotararilor Adunarilor Generale Extraordinare ale Actionarilor societatilor ale caror actiuni se tranzactionau pe piata RASDAQ/piata valorilor mobiliare necotate, un numar de 311 societati s-au transferat pe piata reglementata/ sistem alternativ de tranzactionare, a transmis vineri ASF.


VIDEO Care sunt beneficiile sarcasmului si cum sa il folosim la locul de munca
4:28:00 AM
Fiind cea mai comuna forma de ironie verbala, sarcasmul este adesea folosit pentru a transmite dezaprobul sau dispretul si presupune folosirea unor expresii care intra in contradictie cu felul in care stau lucrurile. Primele cercetari efectuate asupra sarcarmului analizeaza modul in care oamenii interpreteaza astfel de expresii ironice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply