Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO WordsEye - aplicatia care transforma cuvintele in imagini
3:54:10 AM
WordsEye este prima aplicatie care transforma cuvintele in opere de arta. Programul permite editarea unei imagini prin text: utilizatorul descrie in limbajul natural ceea ce vrea sa ilustreze, introducand numele obiectelor, proprietatile acestora si relatia in care se afla in raport cu restul de obiecte din contextul schitat. Aplicatia este usor de utilizat, iar rezultatul se incadreaza in genul suprarealist.


VIDEO Palermo - Juventus 0-3/ A patra victorie consecutiva pentru Batrana Doamna
3:52:00 AM
Juventus s-a impus categoric pe terenul celor de la Palermo, scor 3-0, rezultat in urma caruia a urcat pe locul cinci din Serie A, cu 24 de puncte. A fost a patra victorie consecutiva pentru campioana en-titre din Italia.


Mirel Radoi a plecat de la Steaua, dar echipa are antrenor, dupa cum sustine finantatorul
3:37:00 AM
Mirel Radoi a plecat de la FC Steaua, dupa 0-1 cu Astra, la Pitesti. Cu toate ca a ramas fara antrenor dupa aceasta infrangere, echipa are tehnician, pe Dumitru Dumitriu, dupa cum sustine patronul echipei.


Papa Francisc, in vizita la Marea Moschee din Bangui: Crestinii si musulmanii sunt frati
3:34:00 AM
Papa Francisc a declarat luni, la Mare Moschee din Bangui (Republica Centrafricana), ca crestinii si musulmanii "sunt frati" si ca trebuie sa spuna "nu razbunarii, violentei si urii", relateaza AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply