Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liviu Dragnea spune ca PSD va vota pentru cererile DNA in cazurile Sova si Oltean: O sa insist sa scoatem imunitatea parlamentara. Mie personal nu mi-e bine, imi face rau fizic sa decid eu, care nu sunt judecator
4:57:00 AM
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la ProTV, ca social-democratii vor vota in favoarea solicitarilor DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova, Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, adaugand ca doreste eliminarea din Constitutie a imunitatii, fiindca astfel de cazuri ii fac "rau fizic", transmite Mediafax.


VIDEO Cum se sparge un balon - de la arta la stiinta
4:41:00 AM
Cateodata stiinta porneste de la arta. Inspirat de experimentul fotografic facut de Jacques Honvault, fizicianul francez Sebastien Moulinet, profesor in cadrul Ecole Normale Superieure, a studiat modurile in care se sparge un balon, pentru a observa "pattern-urile" fisurilor produse in latex in functie de cat de umflat este un balon, dar si de presiunea care aplicata asupra lui.


Avionul rus doborat: Trupul pilotului ucis, recuperat de Turcia, va fi predat Rusiei
4:30:00 AM
Trupul pilotului ucis dupa ce aviatia turca a doborat marti un avion de bombardament rus a fost recuperat de Turcia sambata noapte si urmeaza sa fie predat Rusiei, la cererea Moscovei, a anuntat duminica premierul turc Ahmet Davutoglu, potrivit Reuters si AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply