Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Balonul de Aur: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo si Neymar, finalistii care se vor lupa pentru castigarea trofeului
12:17:00 PM
Luni au fost anuntati cei trei finalisti care se vor lupta pentru castigarea Balonului de Aur, editia din 2015. Acestia sunt: Lionel Messi (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) si Neymar.


Ecranul telefoanelor mobile contine de 30 de ori mai multi microbi decat vasul de la WC- studiu
12:07:18 PM
Ecranele telefoanelor smartphone contin pana la 600 de microbi: de 30 de ori mai mult decat vasul de WC, unde au fost gasite 20 de bacterii, potrivit lui Maite Muniesa, cercetatoare la Departamentul de Microbiologie a Universitatii din Barcelona (UB), scrie EFE, citata de Agerpres.


Klaus Iohannis la summit-ul de la Paris: Acordul in domeniul schimbarilor climatice trebuie sa aiba caracter obligatoriu
11:54:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la Paris, la deschiderea Conferintei ONU privind Schimbarile Climatice, seful statului vorbind, in discursul sau, despre  provocarea majora pe care o reprezinta la nivel global schimbarile climatice si a pledand pentru actiuni comune in acest sens, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Obiectivul conferintei este incheierea unui nou acord international in domeniul schimbarilor climatice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply