Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Peste 1.200 de angajati MAI au intervenit in ultimele 24 de ore / In Teleorman s-a facut o bresa pe sub calea ferata pentru a evita inundarea a 50 de case /Mai sunt probleme pe trei drumuri judetene.
5:23:51 AM
In ultimele 24 de ore, peste 1.200 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne cu aproximativ 600 de mijloace au intervenit pentru limitarea efectelor meteo periculoase in 54 de localitati din 12 judete, a declarat sambata purtatoarea de cuvant al MAI, comisar de politie Monica Dajbo.


Psihologul Daniel David, despre pelerinajul-fenomen: Oamenii care se indreapta spre Arsenie Boca nu sunt de acelasi profil psihologic. Unii au o incarcatura teologica, altii aluneca in superstitie, altii sunt acolo doar cu scopuri mercantile
5:12:00 AM
Mii de oameni sunt asteptati astazi la Manastirea Prislop, pentru a comemora 26 de ani de la moartea parintelui Arsenie Boca. "Oamenii au nevoie de sens si semnificatie in viata pentru a fi sanatosi mintal si fericiti", a explicat pentru HotNews.ro psihologul Daniel David, coordonatorul lucrarii "Psihologia Poporului Roman". Acesta a precizat, insa, ca "oamenii care se indreapta spre Arsenie Boca nu sunt de acelasi profil psihologic. Unii au o incarcatura teologica in aceasta cautare, altii aluneca in superstitie si spectacol, iar altii sunt acolo doar cu scopuri mercantile. Toti acestia sunt insa legati de cautarea sensului si semnificatiei vietii, fie acestea mai teologice, mai superstitioase sau mai mercantile".


O ambulanta din Braila a ars integral in garajul ei, extinctoarele erau la verificat. Un angajat care a incercat sa stinga focul cu furtunul de apa, intoxicat cu fum
5:06:39 AM
O ambulanta din Braila a luat foc si a ars in totalitate, in noaptea de vineri spre sambata, imediat dupa ce s-a intors de la o interventie si se afla in garajul Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ). Un ambulantier care a incercat sa stinga flacarile s-a intoxicat cu fum si a avut nevoie de ingrijiri medicale, informeaza Agerpres.


Cod portocaliu de inundatii in Prahova si cod galben in Brasov
4:40:17 AM
Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din Prahova si cod galben pentru Brasov, valabile pana sambata seara, la ora 18.00, informeaza Mediafax.


?VIDEO Top 10: Jocuri video care au intrecut asteptarile publicului
4:28:00 AM
Materialul video de mai jos, realizat de canalul de youtube WatchMojo, prezinta topul 10 al jocurilor video care, dintr-un motiv sau altul, au sfidat asteptarile utilizatorilor pasionati de jocurile pe calculator.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply