Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?IMAGINI DOCUMENT Marirea si decaderea lui Nicu Ceausescu. Cum arata reuniunea redactorilor sefi din presa socialista
6:12:00 AM
"Delegatia Romaniei Socialiste primita de Kim  Ir-sen", primirea delegatiei Romaniei Socialiste la Deng Xiaoping, fondatorul ”economiei de piata socialiste, "la mausoleul lui V.I.Lenin din Piata Rosie, Moscova sunt imagini primite de la un cititor HotNews. ro, jurnalist inainte de 1989, trimise la provocarea "Amintiri din comunism".


VIDEO Continua campania Hypermarketul - noul inamic public. Ministrul Agriculturii a plecat in control prin supermarketuri, pentru a verifica daca sunt majorate preturile inainte de reducerea TVA la alimente
6:10:00 AM
B1 TV continua campania privind presupusele majorari de preturi practicate de comercianti inainte de reducerea TVA la produsele alimentare, prezentandu-l pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in timp ce vizita un supermarket din Bucuresti, unde a afirmat ca cei care au marit deja preturile pentru a le scadea la 1 iunie vor fi pedepsiti conform legii, fara a specifica insa despre ce legi este vorba. Campania de demonizare a hypermarketurilor a debutat in aceasta saptamana si a fost anuntata de Dan Sultanescu, consilierul premierului Ponta, intr-un articol din Adevarul.


PNL a semnat protocolul de colaborare politica si parlamentara cu partidul lui Mircea Geoana. Pe primul punct - formarea majoritatii parlamentare pentru motiunea de cenzura
5:58:53 AM
Partidul National Liberal si Partidul Social Romanesc, infiintat de Mircea Geoana, au semnat joi un protocol de colaborare politica si parlamentara care prevede la primul punct formarea unei majoritati parlamentare in perspectiva adoptarii unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Ponta si pentru sustinerea investirii unui nou guvern, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply