Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Perchezitii la primaria din Iasi. Edilul Gheorghe Nichita este suspectat de infractiuni de coruptie
1:13:00 AM
Procurorii DNA fac, joi dimineata, 18 perchezitii la primaria Iasi, la locuinta edilului Gheorghe Nichita (vicepresedinte PSD), la politia locala si la mai multe adrese, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, transmite Digi 24.


Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea DNA de arestare preventiva a sefului RA-APPS
12:41:00 AM
Tribunalul Bucuresti urmeaza sa se pronunte joi asupra cererii DNA privind arestarea preventiva a lui Gabriel Surdu, director al Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, retinut pentru cumparare de influenta.


Primarul Ankarei o insulta pe Twitter pe purtatoarea de cuvant a Departamentului american de Stat
Wednesday, April 29, 2015 11:56 PM
Primarul foarte controversat al Ankarei, sustinator neclintit al presedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, a iesit din nou in evidenta miercuri, cand a atacat-o fara menajamente pe purtatorul de cuvant al diplomatiei americane, cerandu-i sa explice reprimarea violentelor din ultimele zile din Baltimore.


Angajatii din administratia locala sunt in greva generala. Liderii confederatiilor sindicale merg la discutii la Cotroceni
Wednesday, April 29, 2015 11:15 PM
Aproximativ 29.000 de bugetari din administratia locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), sunt asteptate sa participe joi la o greva generala de o zi a declarat pentru Hotnews.ro liderul sindicatului Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de "lipsa de responsabilitate a Guvernului fata de personalul din acest sector" si de "neaplicarea echitabila a legii salarizarii unitare in sectorul de administratie publica", a explicat Bogdan Hossu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply