Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Impozitul pe bacsis si impactul asupra afacerilor. Inca o povara administrativa pentru firme
4:46:12 AM
La nenumaratele bariere birocratice care ingreuneaza mediul de afaceri din Romania, Guvernul a mai adaugat una. Odata cu introducerea impozitului pe bacsis au aparut si primele informatii despre cum va fi gestionat acesta in mod practic de catre administratorii firmelor, si acestea arata ca fluxul activitatii intr-un magazin, restaurant sau coafor va fi ingreunat. Pe langa aparitia unui nou bon fiscal, in ecuatie apare si un nou registru de bani personali, care la randul sau trebuie inregistrat la "organul fiscal". Iata cateva dintre primele constatari legate de modul cum se va aplica noul impozit.


Isarescu: Avem de finalizat ajustari de politica economica si monetara inainte de aderarea la euro
4:45:25 AM
Romania trebuie sa finalizeze ajustarile majore de politica economica inainte de intrarea in mecanismul ratelor de schimb care precede zona euro, precum liberalizarea pietei energiei sau presiunile bugetare viitoare, dar si alinierea ratelor rezervelor minime obligatorii, considera guvernatorul BNR. "Apare intrebarea daca noi suntem pregatiti sa facem primul pas, sa intram in mecanismul cursurilor de schimb (ERM II). (...) Reasezarea raporturilor dintre principalele valute ale lumii, care are loc inclusiv pe fondul recentei relaxari cantitative recent adoptate de BCE, complica indentificarea cursului de echilibru al leului la care ar trebui sa se realizeze intrarea in ERM II si ulterior adoptarea euro", a declarat miercuri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Conferinta de Risc de Tara Coface organizata in parteneriat cu Mediafax.


Indonezia isi apara dreptul de a executa traficantii de droguri / Opt oameni, dintre care sapte straini, au fost executati in timp ce cantau
4:40:43 AM
Indonezia isi apara dreptul de a executa opt persoane, dintre care sapte straini, in numele "razboiului" impotriva traficului de droguri, in timp ce martori afirma ca detinutii au refuzat sa fie legati la ochi si au cantat in timp ce au fost impuscati, scrie AFP.


Perchezitii DNA la RA-APPS. Ar fi vizat directorul Regiei, Gabriel Surdu - surse
4:30:12 AM
Procurori DNA efectueaza miercuri perchezitii la RA-APPS, de ancheta fiind vizat directorul institutiei, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply