Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Demisii din Consiliul de Supraveghere al Bancii Carpatica
5:34:21 AM
Nicolae Petria, presedintele Consiliului de Supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica si Doina Toader, membru al Consiliului si-au prezentat demisiile din functie, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor bancii, desfasurata in 28 aprilie, au anuntat, joi, reprezentanti ai BCC, citati de Agerpres. "Decizia acestora a survenit pe fondul unor viziuni diferite fata de cea a actionarilor cu privire la evolutia bancii", precizeaza un comunicat transmis joi. Petria este unul dintre principalii membri fondatori ai Bancii Comerciale Carpatica, bancher cu o experienta profesionala de 38 de ani in domeniul economic. In cadrul bancii a fost membru al Consiliului de Supraveghere din 2009, iar in 2012 a fost ales pentru functia de presedinte al consiliului. Anterior a lucrat pentru Banca Nationala a Romaniei si pentru UniCredit Bank.


Freddy Rincon, fost adversar al Romaniei in 1994, banuit de legaturi cu cartelul drogurilor: Mandat de arestare emis de Interpol pe numele lui
5:30:32 AM
Un mandat international de arestare a fost emis de Interpol pe numele columbianului Freddy Rincon, fostul fotbalist al echipei Real Madrid si adversarul tricolorilor la Cupa Mondiala din '94 fiind banuit de spalare de bani si legaturi cu cartelul drogurilor din Cali, informeaza presa internationala.


Ziua Muncii in 10 date statistice romanesti
5:27:32 AM
Ziua de 1 Mai a devenit cunoscuta in urma unor incidente violente produse la Chicago in 1886 si s-a transformat ulterior in Ziua Internationala a Muncii, reducerea normei orare zilnice de lucru aflandu-se la originea semnificatiei acestei sarbatori. In Romania, Ziua Muncii a fost sarbatorita pentru prima data in 1890, iar, in timpul comunismului, aceasta sarbatoare a fost marcata, ca si in alte tari comuniste, de manifestari propagandistice. Dupa revolutia din decembrie 1989, timp de mai multi ani, ziua de 1 mai nu a mai fost sarbatorita prin festivitati propagandistice, insa a fost marcata prin evenimente sociale, in aer liber. Printre tarile care sarbatoresc Ziua Muncii pe 1 mai se numara si Germania, Belgia, Croatia, Turcia, Grecia, Italia, Spania, Israel, Canada, India, Suedia, Filipine, Mexic, Peru, Hong Kong etc.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply