Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

[P] Beneficiile laptisorului de matca Apiland
6:19:00 AM
Unul dintre remediile naturale care si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului este laptisorul de matca. Numit de vechii greci sursa tineretii vesnice, laptisorul de matca este, astazi, studiat in marile universitati ale lumii, ajungand sa fie considerat un adevarat elixir al tineretii, al sanatatii si al frumusetii, pentru ca eficienta sa a fost dovedita in cazul mai multor afectiuni.


Rusia a pierdut controlul asupra cargoului spatial, care a inceput sa cada spre Terra
6:14:35 AM
Rusia a pierdut controlul asupra cargoului spatial, care a inceput sa cada spre Terra, anunta AFP.


Telekom Romania anunta ca a finalizat prima etapa a proiectului Ro-NET: 85,6 milioane de euro in crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati
6:10:00 AM
Oficialii Telekom Romania, operator care trebuie sa dezvolte pana la sfarsitul acestui an o retea de internet de banda larga in 783 de localitati defavorizate din tara, contract in valoare de peste 85,6 milioane euro, au precizat pentru HotNews.ro ca au finalizat prima etapa a acestui proiect - design-ul retelei (vezi harta atasata). Proiectul Ro-Net nu presupune si conectarea la internet a celor aproape 400.000 de locuitori din aceste zone. Dupa ce va finaliza reteaua, Telekom o va opera pentru 18 ani, conform contractului de concesiune castigat cu statul, dar conectarea la internet a clientilor finali o poate face orice operator care inchiriaza capacitate in aceasta retea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply