Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raportul TVR - in procedura accelerata la Parlament. Ludovic Orban: PSD grabeste decapitarea lui Stelian Tanase
7:45:53 AM
Comisiile de Cultura din Camera Deputatilor si Senat au termen o saptamana pentru a analiza raportul de activitate pe 2014 al Televiziunii romane, publicat in prima parte a acestei luni. De aprobarea sau respingerea acestui raport depinde mandatul lui Stelian Tanase in functia de presedinte-director general al TVR. Este prima data, dupa multi ani, cand parlamentarii grabesc atat de mult discutarea raportului TVR, in conditiile in care, oricum, de la Tudor Giurgiu incoace, toti presedintii-directori generali ai TVR au plecat in conditiile respingerii raportului.


Ministerul Dezvoltarii Regionale va prezenta Programul National de Cadastru
7:33:12 AM
Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca Ministerul Dezvoltarii Regionale va prezenta Programul National de Cadastru si Carte Funciara. Potrivit premierului, cadastrarea proprietatilor imobiliare este una dintre cele mai mari reforme din Romania. Cadastrarea va fi realizata din fonduri nationale si europene. Mai multe amanunte vor fi prezentate de ministrul dezvoltarii, Liviu Dragnea, in cursul zilei de joi.


webPR: Mobifest sparge granitele marketingului digital
7:29:00 AM
10 milioane de romani pe Internet. 8 milioane de romani pe Facebook. 12,8 milioane de romani folosesc Intermetul mobil. In toata revolutia digitala si social media de la noi, avem clar un castigator: mediul mobil. Subestimat si foarte putin folosit, marketingul in mediul mobil ofera beneficii clare brandurilor care vor sa atinga atat mase mari de consumatori, cat si grupuri mici de client. Personal si foarte direct, mesajul mobil are un impact mare atunci cand este bine facut. Mai mult, cu noile tehnologii, interactiunea cu consumatorii e mai mare ca oricand.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply