Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Senatorii vor sa interzica accesul minorilor fara insotitor in baruri, cluburi si discoteci
7:01:18 AM
Senatul a adoptat, in sedinta plenului de miercuri, propunerea legislativa care interzice accesul minorilor fara insotitor in baruri, cluburi si discoteci unde se comercializeaza bauturi alcoolice si produse din tutun, scrie Agerpres. Decizia finala apartine Camerei Deputatilor.


Guvernul a adoptat trei Hotarari privind sprijinirea agricultorilor
7:00:50 AM
Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri trei Hotarari privind sprijinirea agricultorilor. Prima dintre acestea se refera la introducerea unei noi perioade de depunere a cererilor de ajutor pentru schema de minimis "Ajutor specific compensatoriu acordat exploatatiilor vegetale inregistrate in sistemul de agricultura ecologica". Noua perioada va fi de 60 de zile, incepand de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Se estimeaza ca acest ajutor ca va fi acordat unui numar total de 9.600 de beneficiari.


Guvernul declasifica unele documente privind activitatea sistemului penitenciar din perioada 1957-1962
6:57:00 AM
Guvernul a aprobat miercuri declasificarea, printr-o Hotarare, mai multor documente din perioada 1957-1962, aflate in arhiva Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Declasificarea informatiilor este necesara atat solutionarii unor eventuale cauze aflate pe rolul instantelor de judecata, cat si pentru respectarea prevederilor Legii nr. 544 din 12 octombrie 2001, privind liberul acces la informatiile de interes public, sustine Guvernul. Hotararea de Guvern elimina, astfel, restrictii specifice statului comunist privind accesul la informatii de interes pentru cetatenii statului roman. Vezi in text care sunt documentele care urmeaza sa fie declasificate.


Guvernul a aprobat alocarea temporara a 415 milioane de lei pentru programe finantate din fonduri structurale
6:51:54 AM
Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 415 milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna mai 2015 al Autoritatilor de management pentru programele operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply