Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raluca Turcan: Fac apel la CSM sa nu cautioneze sub nicio forma jocul politic pervers al lui Calin Popescu Tariceanu
6:04:34 AM
Deputatul liberal Raluca Turcan face apel la membrii Consiliului Superior al Magistraturii "sa nu cautioneze sub nicio forma jocul politic pervers al lui Calin Popescu Tariceanu". Presedintele Senatului "s-a asezat cu picioarele pe Constitutie", "cu scopul meschin de a-si pastra functia si de a mai prinde un mandat de parlamentar", sustine vicepresedintele PNL, intr-un comunicat. Replica lui Turcan vine dupa ce Tariceanu a transmis catre CSM o scrisoare de invitatie la o intalnire informala.


Premierul Ponta ameninta ca va impune comerciantilor taxe speciale daca preturile la alimente nu scad dupa reducerea TVA de la 24 la 9%
6:02:51 AM
Premierul Victor Ponta ameninta ca va impune "taxe atat de mari" impotriva comerciantilor care nu vor reduce preturile dupa scaderea TVA la produsele alimentare "incat tot ce castiga speculativ sa piarda pe partea cealalta".


Ce spun spaniolii de la CAF care au castigat licitatia Metrorex pentru noile trenuri de metrou, dupa ce procedura a fost suspendata si DNA ancheteaza penal posibila trucare a licitatiei
6:01:13 AM
Castigatorul desemnat al licitatiei organizate de Metrorex pentru achizitia garniturilor de tren pentru Magistrala 5, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles, S.A (CAF), ia nota de decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) de a suspenda solutionarea contestatiilor depuse de doi participanti la licitatie, pana la finalizarea cercetarilor in aceasta cauza. DNA a anuntat marti ca trei membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex si un reprezentant al CAF sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru trucarea licitatiei.


Tariceanu il invita pe presedintele Consiliului Superior al Magistraturii la o intalnire informala: Interesul nostru este directionat spre decelarea unor solutii, nu pe solutionarea unor dosare aflate in lucru
5:55:00 AM
Calin Popescu Tariceanu a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii prin care il invita pe acesta si pe toti membri CSM la o intalnire informala in care sa discute "problemele cu care se confrunta CSM in general, dar in particular, in relatia cu Parlamentul".


Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis:Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut
5:49:45 AM
Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur astazi pe actualul locatar de la Cotroceni pentru ca "ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta" si pentru ca este indiferent fata de alianta care l-a sustinut in alegeri.


Victor Ponta: Vreau sa facem un gest simbolic si sa crestem indemnizatiile veteranilor de razboi cu 75%
5:48:44 AM
Guvernul va aproba miercuri, cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi, un proiect de Ordonanta de Urgenta privind cresterea indemnizatiilor veteranilor de razboi, a anuntat premierul Victor Ponta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply