Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Politia Capitalei: Patronul Alistar Security a fost retinut alaturi de alte sapte persoane intr-un dosar de evaziune
8:24:05 AM
Patronul Alistar Security, Dan Alistar, a fost retinut marti seara alaturi de alte sapte persoane intr-un dosar de evaziune si spalare de bani cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Politiei Capitalei.


VIDEO Cum sa fii sarac - Sfaturile unei tinere din Honduras: ''Daca ai bani de iPhone 6 cumpara-l, daca nu, gandeste-te intai la ce pui pe masa''
8:19:39 AM
O fata de 14 de ani a ajuns celebra pe Facebook cu sfaturi video despre cum sa traiesti sarac si sa fii fericit, intr-una dintre cele mai sarace tari ale lumii, Honduras, scrie BBC.


Doua decenii de dialog si interculturalitate
8:10:46 AM
A sosit, astazi, 29 aprilie 2015, momentul unui bilant - la implinirea a 20 de ani de la semnarea si ratificarea de catre Romania a Conventiei-Cadru a Consiliului Europei pentru protectia minoritatilor nationale. In acesti 20 de ani, Romania a intreprins actiuni concrete pentru protejarea drepturilor persoanelor apartinand minoritatilor nationale care traiesc in mod traditional pe teritoriul Romaniei si pentru conservarea identitatii culturale, lingvistice, religioase a acestora.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply