Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Rata somajului in martie: 6,5%. Statistica a numarat 594.000 de romani in categoria somerilor, din care circa jumatate nu au luctrat niciodata
3:31:27 AM
In martie 2015, rata somajului (in forma ajustata sezonier) a fost de 6,5% , in usoara crestere fata de luna precedenta, dar mai mica cu 0,5 puncte procentuale fata de nivelul inregistrat in luna martie 2014. Numarul somerilor estimat pentru luna martie din anul curent este de 594.000 persoane, in scadere atat fata de luna precedenta (597.000 persoane), cat si fata de aceeasi luna din anul anterior (644.000 persoane).


Adolf Hitler si irationala rationalitate a nazismului
3:29:23 AM
Pe fondul ofensivei irezistibile a Armatei Ro?ii, cel care se crezuse uns de Istorie sa refaca traiectoria unor Friedrich cel Mare ?i Napoleon Bonaparte se sinucidea la Berlin, cu ?apte decenii în urma, pe data de 30 aprilie 1945, împreuna cu partenera sa, devenita so?ie în ajunul plecarii pe cealalta lume, Eva Braun. Se încheia astfel o epoca de delir apocaliptic ?i de transa ideologica, al carei efect a fost un carnagiu universal care a culminat în crima absoluta a Holocaustului. Hitler nu a fost doar încarnarea principiului demonic în istorie, ci mai ales personificarea a ceea ce Hannah Arendt a numit Raul radical.


Instanta suprema: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv
3:24:00 AM
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, sa ramana in arest preventiv. Instanta suprema a respins cererea lui Marian Vanghelie de inlocuire a arestarii preventive, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata. Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.


?CM Snooker: Ronnie O'Sullivan, eliminat - Programul semifinalelor
3:18:00 AM
Stuart Bingham (favorit numarul zece) a produs surpriza zilei la CM de Snooker, acesta invingandu-l pe Ronnie O'Sullivan, unul din marii favoriti la castigarea titlului. A fost 13-9 pentru Bingham. Nici Neil Robertson nu a avut parte de o calificare in semifinale, australianul fiind invins in frame-ul decisiv de Barry Hawkins (13-12).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply