Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?FOTOGALERIE Honda CR-V facelift, cu motor diesel biturbo, a fost lansata in Romania si vrea sa ramana lider de vanzari pentru marca
8:17:06 AM
Honda CR-V facelift – versiunea imbunatatita a SUV-ul compact japonez – a fost lansata in Romania si are acum motor diesel biturbo de 1,6 litri si 160 Cai Putere (CP). Honda Trading Romania, importatorul local, estimeaza ca modelul CR-V va ramane, de departe, liderul de vanzari al marcii japoneze, pe plan local.


Cum am ajuns in Mexic: ''Pleci? Ce faci acolo? Cu cine? Esti nebuna? Nu pleci nicaieri!''
8:08:00 AM
Totul a început în vara anului 2009.  Vara, soare, cald , mult timp liber ?i... un laptop.  Îmi aduc aminte ca era pe atunci la moda messengerul ?i Yahoo Chat Room-urile.


?VIDEO Microsoft a facut o noua prezentare a tehnologiei holografice HoloLens
8:07:47 AM
?Microsoft a prezentat la evenimentul Build 2015 noi aplicatii ale ochelarilor computerizati care genereaza imagini 3D ce se suprapun realitatii inconjuratoare. Compania a facut noi demonstratii cu tehnologia care este integrata in Windows Holographic Platform care ii incurajeaza pe dezvoltatori sa creeze aplicatii in sistemul Windows 10. Dispozitivul HoloLens seamana cu ochelarii de schi, iar compania spune ca sunt "primii ochelari holografici computerizati autonomi" fiindca pot functiona fara a fi sincronizati cu smartphone-ul sau PC-ul. Nu se stie insa cand vor fi lansati public si nici cat vor costa.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply