Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Actionarii OMV Petrom au aprobat pentru 2015 investitii cu 20% mai mici fata de nivelul de anul trecut
1:44:33 AM
Actionarii OMV Petrom inregistrati in registrul actionarilor la Data de Inregistrare vor primi dividende cu o valoare bruta de 0,0112 lei per actiune. Valoarea totala bruta a dividendelor ce vor fi distribuite incepand cu 12 iunie 2015 se ridica la 634 milioane lei, potrivit unei hotarari adoptate in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor desfasurate marti, 28 aprilie. Reprezentantii actionarilor au mai aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pe 2015.  Astfel, investitiile estimate de OMV Petrom se ridica la circa 5,3 miliarde lei, cu 20% sub nivelul investitiilor bugetate pentru anul 2014.


?REVIEW HTC One M9
1:38:00 AM


Doi ani la rand, HTC a lansat telefoane varf de gama care au luat premii peste premii si, pentru designul si constructia ireprosabila din metal, au fost considerate printre cele mai frumoase telefoane construite vreodata. Asa de mult si-a ridicat HTC stacheta, incat pentru anul acesta cu modelul One M9 taiwanezii au avut o alegere grea de facut, intre revolutie si evolutie - sa ofere suflul nou in design cerut de unii utilizatori sau doar sa imbunatateasca pe o forumula ce s-a dovedit deja castigatoare. HotNews.ro a testat noul One M9 si va ofera un review in detaliu cu cel mai nou telefon varf de gama HTC.


Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc; ar fi vizat primarul - surse
1:28:00 AM
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza miercuri dimineata perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. 

Sursele citate sustin ca de ancheta DNA ar fi vizat primarul si un viceprimar.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply