Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Primaria Capitalei a lansat licitatia pentru realizarea unui expertize care sa stabileasca impactul demolarii turnului Cathedral Plaza asupra bisericii Sf. Iosif. Oprescu spune din 2013 ca a comandat aceasta expertiza
3:12:00 AM
Primaria Capitalei a lansat la sfarsitul lunii aprilie licitatia pentru desemnarea unui consultant in vederea realizarii unei expertize care sa stabileasca impactul asupra bisericii Sfantul Iosif in cazul demolarii turnului Cathedral Plaza, construit langa acest edificiu si siguranta in exploatare a cladirii de birouri. Pentru acest studiu, care ar urma sa stabileasca si modalitatile de desfiintare a turnului de birouri si costurile aferente,  municipalitatea este dispusa sa plateasca cel mult 1 milion lei fara TVA. Studiul ar urma sa fie gata in cel mult 6 luni de la semnarea contractului, potrivit site-ului de licitatii publice.


Rusia si-a intensificat activitatile de spionaj in Polonia in 2014 (raport)
3:01:32 AM
Agentia de Securitate Interna (ABW) din Polonia a declarat 'un nivel ridicat al activitatii' serviciilor de spionaj ale Federatiei Ruse si Republicii Belarus pe teritoriul polonez in 2014, intr-un raport dat publicitatii joi la Varsovia si care este citat de Radio Polski in pagina sa online in limba rusa, scrie Agerpres.


Cele mai multe multinationale din Romania au actionari germani si olandezi
3:00:00 AM
Statistica a numarat  numarul grupurilor de firme care opereaza pe piata romaneasca, gasind 44.575 asemenea grupuri, din care 5248 erau rezidente si 39.327 erau grupuri de firme multinationale ( dintre acestea, 60 controlate din interior, respectiv 39.267 controlate din strainatate), se arata intr-un comunicat transmis joi de INS.  In cadrul grupurilor de firme rezidente majoritatea sunt cele formate din doua sau trei intreprinderi, iar un grup de firme din trei activeaza in comert, mai arata datele INS.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply