Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Cum recunoastem palpitatiile periculoase pentru inima? Dr. Alexandrina Tatu: Cauzele sunt numeroase. Palpitatiile pot aparea si la oamenii sanatosi, darpot semnala si o boala
10:39:38 AM
Desi majoritatea persoanelor pot spune ca au experimentat palpitatii la inima, foarte putine dintre acestea pot identifica cu precizie cauza, ca ulterior sa poata apela, daca este cazul, la un medic cardiolog. De ce apar asa numitele “palpitatii” si cand ar trebui sa ne ingrijoreze? Dr. Alexandrina Tatu, medic primar cardiolog a explicat cum se manifesta si care sunt diferentele dintre tahicardie si fibrilatie atriala. “Palpitatiile nu reprezinta un termen medical, desi majoritatea persoanelor il folosesc. Pacientii le resimt foarte diferit[...] Orice persoana care are palpitatii mai mult de o zi, doua, insotite de transpiratii, de dureri in zona toracelui, de ameteli, de pierderi ale starii de echilibru trebuie sa se adreseze unui cardiolog”, a explicat Dr. Alexandrina Tatu.


Adrian Cioroianu este noul ambasador pe langa UNESCO, in locul lui Nicolae Manolescu
10:31:58 AM
Nicolae Manolescu Apolzan a fost rechemat joi din functia de ambasador al Romaniei pe langa UNESCO, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.


Calendarul sesiunii speciale a Bacalaureatului 2015: Examenele pentru olimpici incep pe 18 mai
10:29:00 AM
Olimpicii vor sustine Bacalaureatul 2015 in cadrul unei sesiuni speciale, care se va desfasura in perioada 16-29 mai. Ministerul Educatiei a publicat calendarul sesiunii speciale a Bacalaureatului, iar primul examen - proba orala de Limba romana - va avea loc pe 18 mai. Examenele scrise incep pe 25 mai, iar rezultatele vor fi publicate pe 29 mai. In fiecare an, liceenii care s-au calificat la fazele internationale ale olimpiadelor scolare, precum si cei care participa la competitii sportive sustin BAC-ul mai devreme decat ceilalti elevi.


?ULTIMA ORA E oficial: George Maior - numit ambasador in SUA, Emil Hurezeanu - numit ambasador in Germania
10:22:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a aprobat mai multe rechemari si numiri de ambasadori in state de importanta majora. Printre noii ambasadori numiti se numara George Maior - in SUA, Emil Hurezeanu - in Germania. Mihnea Motoc a fost mutat de la reprezentanta pe langa UE la Ambasada din Marea Britanie, Bogdan Mazuru a fost mutat din Franta in Austria, Luminita Odobescu este noua sefa a reprezentantei pe langa UE, Adrian Vierita (fost ambasador in SUA) a fost numit reprezentant permanent la ONU - Geneva, Iulian Buga a fost mutat din SUA in Suedia, iar Adrian Cioroianu (fost ministru de Externe) ii ia locul lui Nicolae Manolescu la UNESCO.
Vezi in articol lista completa


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply