Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Comandantul fortelor NATO in Europa: E posibil ca Rusia sa se pregateasca pentru o noua ofensiva ucraineana
3:29:00 PM
Armata ruseasca ar putea profita de recenta perioada de acalmie din estul Ucrainei pentru a pune bazele unei noi ofensive militare, a declarat comandantul suprem al fortelor aliate din Europa (SACEUR) Generalul Philip M. Breedlove joi in timpul unor audieri in Congresul SUA, potrivit Reuters.


?Liga I: Gaz Metan Medias - Otelul Galati 0-0
3:18:26 PM
Echipa Gaz Metan Medias a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia Otelul Galati, intr-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I in care a jucat in inferioritate numerica pe final.


Victor Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990
3:07:16 PM
Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de promovare a Romaniei in ultimii 25 ani in aceasta tara, a declarat premierul Victor Ponta, citt de Mediafax. Seful Guvernului se afla intr-un turneu in mai multe tari din Golf, avand joi intalniri cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud, si cu ministrul saudit al Comertului si Industriei, Tawfig Fawzan Alrabiah.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply