Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sanitas: Salariile angajatilor din sanatate si asistenta sociala vor creste cu 100 lei din ianuarie
11:57:33 AM
Federatia Sanitas a renuntat la protestele anuntate, dupa ce Guvernul le-a promis sindicalistilor ca din ianuarie 2015 vor fi majorate cu 100 de lei salariile tuturor angajatilor din sanatate si din asistenta sociala, nu doar cele sub plafonul de 1.500 de lei, asa cum se discutase in iunie, la MFP.


??ANALIZA Cum isi face Ponta campanie pe banii bucurestenilor si pe ce se duc de fapt cele 85 milioane de lei alocati de Guvern pentru caldura
11:49:00 AM
La inceputul saptamanii trecute, premierul Victor Ponta a alocat circa 85 milioane de lei Primariei Capitalei pentru ca RADET sa isi plateasca datoriile catre ELCEN - furnizorul de apa calda si caldura. ELCEN are la randul sau datorii la furnizorii de gaze, iar din cauza datoriilor bucurestenii au ramas cateva zile fara apa calda in urma cu circa trei saptamani. Victor Ponta a declarat ca Guvernul aloca acesti bani pentru ca bucurestenii sa nu mai ajunga in aceasta situatie si sa rezolve problema cu incalzirea. Desi la prima vedere pare un gest frumos din partea premierului, care da niste bani in plus Primariei Capitalei ca bucurestenii sa nu inghete in case, in realitate a fost doar un gest de imagine: Guvernul are datorii de circa 700 milioane lei catre Primaria Capitalei, bani proveniti din impozitul pe venit si TVA, si pe care si-a asumat la inceputul anului ca ii da municipalitatii.


Elena Udrea, reactie la fotografiile cu Alina Bica la Paris: E evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete. E o lucratura tipica a SIE
11:49:00 AM
Elena Udrea a afirmat joi ca fotografiile in care apare alaturi de Alina Bica, procurorul sef DIICOT, la Paris sunt rezultate dintr-un "filaj" al serviciilor secrete si au fost realizate "pe cheltuiala statului roman".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply