Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consulatul Ucrainei de la Suceava se inchide din lipsa de fonduri
8:04:56 AM
Consulatul General al Ucrainei la Suceava, deschis la sfarsitul anului 2001, se va inchide la 15 noiembrie, din lipsa de fonduri, informeaza newsbucovina.ro.


VIDEO FIFA isi cere scuze dupa ce a prezentat o harta a Rusiei ce includea Crimeea
7:52:00 AM
FIFA si-a cerut scuze pentru difuzarea unei harti a Rusiei ce includea Crimeea, in cadrul prezentarii emblemei oficiale a Cupei Mondiale de fotbal din 2018, care a avut loc, marti, la Moscova, informeaza AFP.


Gigi Chiru, urmarit penal pentru fapte de coruptie: Voi colabora cu DNA si nu ma voi folosi de imunitatea parlamentara
7:51:16 AM
Presedintele PDL Constanta, Gigi Chiru, urmarit penal de DNA pentru fapte de coruptie, sustine ca va colabora cu anchetatorii pentru a-si demonstra nevinovatia si ca nu intentioneaza sa foloseasca in ajutorul sau imunitatea parlamentara, transmite Mediafax.


Banca Rusiei majoreaza la 9,5% dobanda de interventie: Conditii externe considerabil schimbate, petrolul a scazut semnificativ, sanctiunile occidentale s-au inasprit
7:49:34 AM
Banca centrala a Rusiei a decis vineri sa majoreze dobanda de interventie la 9,5%, fata de 8% anterior, in conditiile in care rubla doboara de la inceputul lui octombrie noi recorduri de devalorizare fata de euro si dolar, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply