Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Decebal, gasca cu gat rosu monitorizata satelitar de Societatea Ornitologica Romana, a revenit in Romania dupa ce a parcurs 9.000 km in timpul migratiei de toamna
4:23:03 AM
Decebal, gasca cu gat rosu monitorizata satelitar de Societatea Ornitologica Romana, a revenit in Romania pe data de 30 octombrie 2014 dupa ce si-a incheiat migratia de toamna parcurgand circa 9000 de km in 60 de zile. Aceasta specie este periclitata, iar monitorizarea acestor exemplare ajuta ornitologii sa ia masurile necesare pentru conservare.


Suspectul de Ebola din Constanta, internet la Matei Bals, are malarie
4:19:43 AM
Barbatul din Constanta suspectat initial de infectare cu virusul Ebola, dupa ce a venit din Nigeria, are malarie si a fost transferat de la Institutul "Matei Bals" la Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes", in stare critica, dar stabila, a anuntat, vineri, Ministerul Sanatatii, potrivit Mediafax.


Statistica a transmis un nivel in scadere al somajului in septembrie. Cine sunt si de unde provin acestia?
4:08:00 AM
In luna septembrie 2014, rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 6,9%, in scadere fata de luna anterioara cu 0,2 puncte procentuale, a transmis vineri Statistica. Ca numar, somerii erau circa 637.000, cu 17.000 mai putini decat in august.


Pinacoteca malefica: Victor Ponta, feldmaresal al topenclaturii cleptocratice
4:05:56 AM
Gabriel Liiceanu are dreptate: mitomanul galactic Victor Ponta descinde direct din Ion Iliescu (bunic politic) si din Adrian Nastase (parinte politic si Doktorvater pentru o teza plagiata). Imprumut aici o formula propusa de Tia Serbanescu, aceasta admirabila doamna a jurnalismului romanesc, atunci cand scrie despre mizeria turpitudinilor demascate in ultima perioada, o mizerie, vai, transpartinica, dar dominata de abisala nerusinare pesedista, ca fiind elementul care a dat actualei campanii electorale singura dimensiune reala, aceea infatisand "chipul hidos al topenclaturii romanesti".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply